به گزارش راهبرد معاصر، زینب نصرالله در گفتوگو با شبکه المیادین افزود: سید حسن نصرالله نه تنها یک فرمانده و رهبر بلکه پدر واقعی یک امت بود و این امت پس از شهادت او یتیم شد.
دختر سید حسن نصرالله گفت: دوستی و رابطه میان پدرم و مردم چنان بود که با از دست دادن ایشان، درد از دست دادن فرزندان، همسران و عزیزان خود را فراموش کردند.
زینب نصرالله درباره شهید حسن قصیر همسر خود نیز گفت: همسرم از دوران کودکی یک مجاهد بود و زندگی او به شهادت ختم شد.
وی افزود: او پدرم را خیلی دوست داشت، نه به این خاطر که پدر همسرش است بلکه به عنوان یک فرمانده و یک انسان که صداقت و ایمان را در وجود او احساس و لمس میکرد.
دختر سید حسن نصرالله گفت: همسرم در بسیاری از عملیاتها و حملهها شرکت داشت.
شهید نصرالله و خانواده
دختر سید حسن نصرالله در ادامه افزود: افتخار میکنم که دختر سید حسن نصرالله هستم.
زینب نصرالله ادامه داد: با توجه به شیوه زندگی پدرم، از زندگی دختر و پدری محروم بودم و مادرم نقش بزرگ و زیادی در تربیت ما داشت و البته با توجه به غیاب پدر، ما را بر اساس شیوه تربیتی او پرورش داد.
وی افزود: پدرم نسبت به خطوط قرمزی که براساس آن تربیت شده بودیم، بسیار جدی بود. ایشان یک انسان مهربان، زلال و عاطفی بود و چیزی را به ما تحمیل نمیکرد و ما به خاطر اینکه از رهنمودهای ایشان قانع میشدیم به آن عمل میکردیم.
دختر سید حسن نصرالله ادامه داد: او جهاد و مبارزه را به برادرم سید هادی تحمیل نکرد و شهادت سید هادی، اعتبار بیشتری به ما در میان خانوادههای شهدا و همدردی با آنها داد.
وی افزود: نوهها همیشه منتظر فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بودند، زیرا در این ماه برای هرکدام از ما افطاری جداگانهای میداد.
زینب نصرالله گفت: محدودیتهای امنیتی نه تنها در زمان حیات ایشان وجود داشت بلکه پس از شهادت پدرم نیز ادامه یافت و حتی ما از زیارت مزاری که پیکر وی به خاطر شرایط امنیتی به صورت موقت در آن دفن شده بود نیز محروم بودیم.
دختر سید حسن نصرالله افزود: درد فراق پدرم بسیار سنگین است، ما این درد را در میان مردم میبینیم، پس درد فراق او برای خانوادهاش قطعا سنگینتر است.
تاثیرپذیری شهید نصرالله و ادامه مسیر او
زینب نصرالله ادامه داد: شهید نصرالله از امام موسی صدر بیشترین تاثیر را پذیرفته بود و او را در بسیاری از ابعاد زندگی، الگوی خود به شمار میآورد و با این تاثیرپذیری، پدرم نیز پس از مدتی به یک رهبر و فرمانده در سطوح و ابعاد ایمانی، انسانی و اجتماعی تبدیل شد.
وی افزود: شهید نصرالله هرگز علم آموزی را متوقف نکرد و دروس خارج را نزد حضرت امام خامنهای میآموخت.
زینب نصرالله در ادامه با ابراز تاسف از نبود شهید نصرالله در دوره پس از برقراری آتش بس، گفت: ما احساس کردیم که این پیروزی بدون وجود ایشان، یک پیروزی یتیم است و حتی مردم نیز چنین احساسی دارند و هنوز منتظر هستند که پدرم بازگردد و در یک سخنرانی به آنها تبریک بگوید.
دختر سید حسن نصرالله ادامه داد: دوست داشتیم که پدرم پس از آتش بس در میان ما بود و صحنه بازگشت مردم به خانههایشان را مشاهده میکرد. این صحنهها ما را به یاد خاطرات جنگ ۳۳ روزه انداخت.
آینده حزب الله
زینب نصرالله افزود: رهبری جدید حزب الله، ادامه رهبری شهید نصرالله است و رهبران و فرماندهان کنونی همه برادران و دوستان و یاران پدرم هستند که حزب الله را به چنین جایگاه، عزت و سربلندی رساندهاند.
زینب نصرالله در پایان از دوستداران شهید نصرالله خواست تا به رهبری جدید حزب الله ایمان و اعتماد داشته باشند و به خاطر پاسداری از خون پدرش، از او حمایت کنند.
پیکر شهیدان «سید حسن نصرالله» دبیر کل سابق حزب الله لبنان و «سید هاشم صفیالدین» معاون وی قرار است ۲۳ فوریه ۲۰۲۵ میلادی (یکشنبه پنجم اسفند ۱۴۰۳) در جنوب لبنان تشییع شود.
سید حسن نصرالله دبیرکل شهید حزبالله لبنان جمعه ششم مهر ۱۴۰۳ در حمله جنایتکارانه رژیم غاصب صهیونیستی به ضاحیه جنوبی بیروت به شهادت رسید.
حزب الله لبنان در بیانیهای که روز شنبه هفتم مهر ۱۴۰۳ منتشر شد، آسمانی شدن این مجاهد بزرگ لبنان را تائید کرد.
سید حسن نصرالله در ۶۴ سالگی و پس از ۳۲ سال برعهده داشتن مسئولیت دبیرکلی حزب الله به آرزوی دیرینه خود یعنی شهادت دست یافت./ ایرنا