رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

۲۴ نفر در اعتراضات خیابانی کشته شدند

مسئولان سودان شمار کشته‌های اعتراضات اخیر در این کشور را ۲۴ نفر اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۲۳ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 13
کد خبر: ۲۵۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛  «عامر محمد ابراهیم» رئیس کمیته تحقیقاتی وابسته به دادستانی کل سودان، گفت که از آغاز اعتراضات در سودان (۱۹ دسامبر) تا کنون ۲۴ نفر کشته شده‌اند.

 

به گفته وی ۲۲ نفر از این قربانیان در محل حوادث به قتل رسیده و دو نفر دیگر در ایالت القضارف پس از انتقال به بیمارستان جان باخته‌اند.

 

طبق گزارش خبرگزاری سودان (سونا)، ابراهیم گفت که سه نفر از قربانیان از اهالی ایالت النیل الأبیض، نُه نفر از ایالت القضارف، شش نفر از نهرالنیل، سه نفر از الشمالیه و سه نفر از اهالی أم درمان هستند.

 

این مسئول سودانی همچنین اظهار داشت که دادستانی کل دستور اجرای تحقیقات فوری در خصوص قتل افراد را صادر کرده است.

سودان از ۱۹ دسامبر گذشته شاهد تظاهرات‌هایی در خارطوم و تعدادی از ایالت‌های این کشور در اعتراض به گرانی و اوضاع بد معیشتی است.

 

اقتصاد سودان با کمبود ارز خارجی و افزایش نرخ تورم مواجه است و نرخ تورم به ۷۰ درصد رسیده و ارزش پول ملی این کشور نیز کاهش یافته است.

منبع:فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار