رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

موضع‌گیری «گوترش» درباره حوادث لبنان

موضع‌گیری «گوترش» درباره حوادث لبنان دبیرکل سازمان ملل متحد امروز به حوادث جاری در لبنان واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۳ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 18
کد خبر: ۲۵۷۷۳۹

به گزارش راهبرد معاصر، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد امروز چهارشنبه و در پی وقوع حوادث جاری در لبنان گفت که اشیا غیرنظامی نباید تسلیحاتی شوند.

دبیرکل سازمان ملل متحد در این خصوص افزود: من فکر می‌کنم بسیار مهم است که کنترل مؤثری بر اشیا غیرنظامی وجود داشته باشد، اشیا غیرنظامی نباید دارای کاربری تسلیحاتی شوند.

آنتونیو گوترش تصریح کرد: این باید قانونی باشد و دولت‌ها باید آن را اجرا کنند.

وزارت بهداشت لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد که شمار شهدای حمله الکترونیکی رژیم صهیونیستی به لبنان به ۱۴ نفر رسیده است.

علاوه بر این بر اساس بیانیه صادرشده از سوی وزارت بهداشت لبنان، شمار زخمی‌های موج جدید انفجار دستگاه‌های ارتباطی در لبنان به بیش از ۴۵۰ نفر افزایش یافته است./ مهر

کلمات کلیدی: گوترش لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار