ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

مراکز درمانی و تجاری ناایمن تهران باید پلمب شوند

عضو شورای شهر تهران بر پلمب مراکز درمانی و تجاری ناایمن تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 27
کد خبر: ۲۲۵۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، احمد صادقی؛ عضو شورای اسلامی شهر تهران، اظهار کرد: بیمارستان گاندی جزو ساختمان‌های ناایمن با درجه خطرپذیری زیاد بوده است و به‌رغم اخطارهای شهرداری تهران اقدامی در رفع مشکلات ناایمنی ساختمان نشد تا حادثه به وجود آمد.

 

صادقی گفت: بارها و بارها گفته‌ایم که در رعایت مقررات ملی ایمنی ساختمان‌ها نباید هیچ مسامحه‌ای صورت گیرد و نیاز به اصلاح قوانین بالادستی برای ورود اجرایی دستگاه‌هایی مانند شهرداری هستیم تا از حوادث اینگونه جلوگیری شود.

 

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: متاسفانه شهرداری و سازمان آتش‌نشانی تنها می‌توانند اخطار دهند و یا ساختمان‌های ناایمن را شناسایی کنند و تعداد این ساختمان‌ها را بر شمرند اما نمی‌توانند نام این ساختمان‌ها را اعلام عمومی و مستقیماً برای پلمب این ساختمان‌ها اقدام کنند چرا که ملاحظات امنیتی وجود دارد.

 

صادقی افزود: ورود شهرداری برای پلمب این ساختمان‌ها نیز در قانون دیده نشده و قانونگذار مسیر پر پیچ و خمی را برای این منظور پیش‌بینی کرده که در نهایت ذینفع و مالکان باید نسبت به ایمنی ساختمان‌ها اقدام کنند. اما نتیجه این مسامحه کاری چه بوده؟ تا کی باید شاهد این حوادث باشیم؟ پلاسکو، متروپل و حالا بیمارستان گاندی و صدها ساختمان پر رفت و آمد دیگر که در لیست ساختمان‌های ناایمن قرار دارند.

 

وی اضافه کرد: در بررسی که تا آبان ماه از سوی سازمان مدیریت بحران صورت گرفته بود بیمارستان گاندی و بسیاری از مراکز درمانی دیگر جزو ساختمان‌های ناایمن و با درجه خطرپذیری زیاد بوده اند و شهرداری به آنها اخطار داده است اما نمی‌توان اسامی را اعلام عمومی کرد به دلیل ملاحظات امنیتی، این ملاحظات تا به کی؟ اگر نبود رشادت و سرعت عمل نیروهای غیور آتش‌نشان و اورژانس در تخلیه بیمارستان گاندی و انتقال بیماران ، تهران بار دیگر عزادار می‌شد.

 

عضو شورای شهر تهران گفت: دستگاه‌های امنیتی و قضایی باید انتشار عمومی فهرست این ساختمان‌ها را در درجه اولویت کاری خود قرار دهند چرا که جان شهروندان مهم است.

 

صادقی افزود: ملاحظات امنیتی و اقدامات قضایی باید در راستای حفظ جان مردم باشد و در حال حاضر مهمترین اقدام برای حفظ جان شهروندان انتشار عمومی فهرست ساختمان‌های ناایمن با درجه خطر پذیری زیاد است که بسیاری از مراکز درمانی و تجاری را شامل می‌شود که روزانه محل تردد و تجمع بسیاری از شهروندان است.

 

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم مسئولان ذیربط به این موارد اعتنا کنند و دیگر شاهد حوادث این چنینی نباشیم، دیگر بس است، شاهد حوادث تلخ بودن و از دست دادن عزیزان ، صدمه دیدن جان بر کفان برای انتفاع یک عده خاص، دیگر بس است./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار