توییت کنایه‌آمیز اژه‌ای خطاب به رهبران سیاسی غرب مومنی: روابط اقتصادی با پاکستان باید همپای تعاملات سیاسی باشد سردار وحیدی: دشمن آرزوی تسلیم شدن ایران را به گور می‌برد دیدار پزشکیان با نزار آمیدی: امنیت منطقه به امنیت ایران گره خورده است خاتمی: تشییع رهبر شهید، تجلی وفاداری ملت به ولایت است اعلام زمان آغاز مراسم تشییع رهبر شهید در کربلا و نجف سردار موسوی: سیلی سخت و غیرمنتظره که دشمن دریافت کرد، پایانی ندارد سرلشکر حاتمی: تقاص خون امام شهید را خواهیم گرفت روایتی از مراسم وداع با پیکر امام شهید در جوار بیت رهبری سپاه: خطای محاسباتی دشمن با پاسخی کوبنده‌تر مواجه خواهد شد وداع فرماندهان ارشد نیروهای مسلح با رهبر شهید در مصلی عضو کمیسیون امنیت ملی: مجلس آیین‌نامه رژیم جدید حقوقی اداره تنگه هرمز را تصویب می‌کند قالیباف: هرگونه دخالت آمریکا در تنگه هرمز را اجازه نمی‌دهیم قالیباف: خونخواهی رهبر شهید انقلاب، آزادی مسلمانان از ظلم است

مصوبه تعیین اعضای شورای حقوق و دستمزد ابلاغ شد

مصوبه تعیین اعضای شورای حقوق و دستمزد ابلاغ شد محمدرضا عارف تصویب نامه هیات وزیران در خصوص اعضای شورای حقوق و دستمزد را به سازمان اداری و استخدامی کشور، وزارت آموزش و پرورش و وزارت کشور ابلاغ کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۰ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 22
کد خبر: ۲۵۸۰۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه هیأت وزیران درخصوص تعیین اعضای شورای حقوق و دستمزد را ابلاغ کرد.

محمدرضا عارف تصویب نامه هیات وزیران در خصوص اعضای شورای حقوق و دستمزد را به سازمان اداری و استخدامی کشور، وزارت آموزش و پرورش و وزارت کشور ابلاغ کرد.

هیات وزیران در جلسه ۲۵ شهریور سال جاری به پیشنهاد سازمان اداری و استخدامی کشور و به استناد ماده ۷۴ قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۸۶ تصویب کرد: وزیران آموزش و پرورش و کشور به‌عنوان اعضای منتخب هیأت وزیران در شورای حقوق و دستمزد تعیین می‌شوند.

مطابق ماده ۷۴ قانون مدیریت خدمات کشوری، به منظور هماهنگی در تعیین حقوق و مزایای کارمندان دستگاه‌های اجرائی، شورای حقوق و دستمزد با عضویت رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و وزیر امور اقتصادی و دارایی و دو نفر از وزراء به انتخاب هیأت وزیران و رئیس دستگاه ذی ربط و مجموعأ دو نفر نماینده از کمیسیون‌های اجتماعی و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی (به عنوان ناظر) تشکیل می‌شود.

پیشتر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عضو این شورا بود که وزیر کشور جایگزین وزیر کار شد./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار