بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن واکنش روسیه به ادعای ژاپن درباره جزایر کوریل بازداشت نظامی اسرائیلی به اتهام جاسوسی برای ایران حمله پهپاد اسرائیلی به نبطیه لبنان تهدید حزب اسموتریچ به ساقط کردن کابینه نتانیاهو افزایش تعداد شهدای سقوط بسته‌های کمکی در غزه نشست فوق‌العاده اتحادیه عرب درباره غزه تهدید ماکرون به قتل توسط یک خاخام!

حمله هوایی سنگین صهیونیست‌ها به مدرسه‌ای در غزه

منابع فلسطینی از هدف قرار گرفتن یک مدرسه در اردوگاه ناصیرات در مرکز غزه خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۷ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 23
کد خبر: ۲۵۸۰۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، رژیم صهیونیستی در ادامه توحش خود علیه فلسطینیان بار دیگر یک مدرسه در مرکز غزه را هدف قرار داد.

 

بر این اساس، مدرسه خالد بن ولید در اردوگاه ناصیرات در مرکز غزه که به عنوان پناهگاه از سوی آوارگان فلسطینی مورد استفاده قرار می‌گرفت هدف حمله هوایی ارتش صهیونیستی قرار گرفت.

 

منابع فلسطینی تاکنون شهادت ۳ غیرنظامی و مجروح شدن ۲ تن را طی این حمله تأیید کرده‌اند. با این حال، احتمال افزایش شمار شهدای این حادثه وجود دارد.

 

این حمله در حالی صورت می‌گیرد که تنها ساعاتی پیش بود که ارتش رژیم صهیونیستی مدرسه کفر قاسم در اردوگاه شاتی در شهر غزه را هدف قرار داد. طی این حمله دستکم ۷ فلسطینی به شهادت رسیده و شماری نیز مجروح شدند.

 

رژیم صهیونیستی از ابتدای جنگ غزه تاکنون به طور گسترده مدارس وابسته به سازمان آن روا را هدف قرار داده است. این در حالی است که این مدارس با تغییر کاربری اکنون به کانون تجمع آوارگان فلسطینی تبدیل شده‌اند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار