چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

نخستین واکنش نتانیاهو پس از اعلام عادی سازی روابط با امارات

نخستین واکنش نتانیاهو پس از اعلام عادی سازی روابط با امارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به توافق اعلام شده با امارات برای عادی سازی روابط واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۹ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 August 13
کد خبر: ۵۴۷۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به توافق اعلام شده با امارات برای عادی سازی روابط واکنش نشان داد.

در این ارتباط، نتانیاهو در حساب کاربری خود در توئیتر، ضمن اشاره به عادی‌سازی کامل روابط با امارات، این روز را روزی تاریخی عنوان کرد.

نتانیاهو همچنین گفته است که امشب ساعت ۸ شب (به وقت محلی)، در بیانیه‌ای ویژه، جزئیات این توافق تاریخی را ارائه خواهد داد.

این نخستین واکنش نخست وزیر رژیم صهیونیستی پس از اعلام توافق ابوظبی و تل آویو برای عادی سازی روابط سیاسی است.

جرزالیم پست در این ارتباط گزارش داده است که تل آویو و ابوظبی روز پنجشنبه به یک توافق تاریخی دست یافتند که براساس آن روابط دو طرف به سمت عادی سازی کامل مناسبات دیپلماتیک حرکت خواهد کرد.

در این گزارش گفته شده که این توافق با وساطت «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا به دست آمده است.

همچنین براساس آنچه اعلام شده، در نتیجه توافق دو طرف و بنا به درخواست رئیس جمهور آمریکا و با حمایت امارات، اعلام حاکمیت تل آویو بر مناطق اعلام‌شده در «طرح صلح» ترامپ معلق خواهد شد و صهیونیست‌ها به جای آن تلاش‌های خود را بر توسعه روابط با سایر کشورهای عربی و اسلامی متمرکز خواهند کرد.

 

مهر

کلمات کلیدی: بنیامین نتانیاهو
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار