رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

بیانیه دوم مقاومت: با موشک به دو هدف صهیونیستی حمله کردیم

بیانیه دوم مقاومت: با موشک به دو هدف صهیونیستی حمله کردیم مقاومت عراق در دومین بیانیه خود طی امروز تاکید کرد که دو هدف جداگانه در اراضی اشغالی را با موشک مورد حمله قرار دده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۰۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 29
کد خبر: ۲۵۸۷۴۹

به گزارش راهبرد معاصر، مقاومت اسلامی عراق در بیانیه دوم خود اعلام کرد که در ادامه رویکرد خود در مقاومت بر ضد اشغالگران و یاری مردم فلسطین و لبنان، و پاسخ به جنایاتی که رژیم غاصب صهیونیستی علیه زنان و کودکان و سالخوردگان مرتکب می‌شود، رزمندگان مقاومت اسلامی عراق بامداد امروز یکشنبه دو هدف در اراضی اشغالی را با موشک مورد حمله قرار دادند.

این بیانیه افزود مقاومت اسلامی بر ادامه عملیات خود در ضربه زدن و درهم کوبیدن دژ‌های دشمنان با آهنگ روزافزون تاکید می‌کند.

مقاومت اسلامی عراق پیش از این در بیانیه‌ای از حمله پهپادی به بندر ایلات در مناطق اشغالی ۱۹۴۸ خبر داده بود./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار