ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم بیانیه وزارت امور خارجه ایران در واکنش به تحرکات تروئیکای اروپا در شورای امنیت انتقاد عراقچی از فضای سیاسی شورای حکام آژانس در تماس با گروسی ایروانی: مسئولیت پیامدهای اقدام شورای امنیت علیه ایران برعهده اروپا و آمریکاست ادعای رسانه بریتانیایی مبنی بر تماس عراقچی و ویتکاف شکست شورای امنیت در تصویب قطعنامه تمدید لغو تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران ادعای آکسیوس برای بازگشت قطعنامه‌های شورای امنیت علیه ایران از ۵ مهر دبیرکل حزب‌الله: جنایات اسرائیل با حمایت آمریکا به اوج رسیده است جزئیات تحریم‌‌های جدید اروپا علیه روسیه بقائی: ماکرون برای رد پیشنهاد ایران، چرا رسانه اسرائیلی را انتخاب کرد؟ زمان فعال‌سازی اسنپ‌بک علیه ایران به روایت اکسیوس پاسخ گروه‌های فلسطینی به اقدام آمریکا در وتوی قطعنامه آتش‌بس غزه توضیحات عراقچی درباره طرح پیشنهادی ایران به اروپا روایت آسوشیتدپرس از فشار سنگین آمریکا بر کشورها پس از ارائه قطعنامه ایران به آژانس

نحوه شهادت سید حسن نصرالله از زبان مقام حزب‌الله

یکی از رهبران حزب الله لبنان به تشریح نحوه شهادت دبیرکل فقید حزب الله لبنان و زمان تشییع پیکر وی پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۰ - ۱۶ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 07
کد خبر: ۲۵۹۴۸۶

به گزارش راهبرد معاصر. محمود قماطی از رهبران حزب الله لبنان در گفت و گو با خبرگزاری رویترز جزئیات جدیدی از نحوه شهادت حسن نصرالله دبیر کل فقید حزب الله لبنان را فاش کرده و گفت که وی در نتیجه استنشاق گازهای سمی ناشی از موشک‌های شلیک شده توسط رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده است.

 

وی ادامه داد که یکی از کارمندان دفاع مدنی اصرار داشت که به محلی که نصرالله در آن محبوس بود برود، او وقتی به پیکر شهید نصرالله رسید، ماسک خود را برداشت و به صورت دبیرکل حزب الله لبنان زد تا شاید بتواند او را نجات دهد، اما خود وی نیز در کنار نصرالله به شهادت رسید.

 

قماطی دلیل تأخیر در تشییع پیکر شهید نصرالله را شرایط جنگی و حملات وحشیانه موشکی رژیم صهیونیستی ابراز داشت و تاکید کرد که مراسم تشییع شایسته دبیرکل حزب الله در زمان مناسب و در ضاحیه جنوبی بیروت برگزار خواهد شد.

 

وی ادعاهای برخی رسانه‌های دشمن در خصوص اختلاف میان رهبران حزب الله را رد و بر همبستگی عناصر و فرماندهان حزب الله لبنان در شرایط کنونی تاکید کرد.

 

قماطی درباره جانشین سیدحسن نصرالله نیز گفت: حزب الله تا زمان انتخاب دبیر کل جدید به صورت شورایی اداره می‌شود. انتخاب دبیر کل جدید روندی زمان بر است.

 

وی خاطر نشان کرد: آنچه حائز اهمیت است این است که فرماندهی مشترک برقرار باشد. روش انتخاب دبیر کل جدید برای حزب الله زمان بر و نیازمند شرایط مناسب است. به همین دلیل ما اکنون در حال مدیریت شورایی جنبش هستیم./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار