فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید ادعای کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم! بن‌گویر: باید کل لبنان را به آتش‌ بکشیم درخواست ۸۰ میلیارد دلاری پنتاگون پس از جنگ ایران ویتکاف: بازرسان آژانس انرژی اتمی به ایران می‌روند ترامپ: قرار نیست آمریکا به ایران ۳۰۰ میلیارد دلار بدهد سنت‌کام رسما رفع محاصره علیه ایران را اعلام کرد

السودانی: داعش تهدیدی برای عراق نیست

السودانی: داعش تهدیدی برای عراق نیست نخست‌وزیر عراق گفت، ایران کشوری همسایه است که در بسیاری از زمینه‌ها با عراق ارتباط دارد و از فرآیند سیاسی و دیپلماتیک حمایت می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۶ - ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 13
کد خبر: ۲۶۰۰۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق اعلام کرد دولت عراق در مقابل پارلمان متعهد شد که روابط خود با ائتلاف آمریکاییِ ضد داعش را مجدداً ساماندهی کند.

السودانی که با شبکه خبری «سی. ان. ان» گفتگو می‌کرد، افزود: ائتلاف بین المللی به درخواست دولت عراق در سال ۲۰۱۴ تشکیل شد و با کمک عراق و متحدانش با شکست داعش به دستاوردی تاریخی در منطقه و جهان دست یافت.

نخست وزیر عراق با بیان اینکه باند‌های داعش دیگر تهدیدی برای کشور عراق نیستند، تصریح کرد: عراق کشوری کاملا متفاوت از مرحله گذشته است.

وی ادامه داد: ایران کشوری همسایه است که در بسیاری از زمینه‌ها با عراق ارتباط دارد و از فرآیند سیاسی و دیپلماتیک حمایت می‌کند.

نخست‌وزیر عراق تصریح کرد: عراق تنها کشور در منطقه است که روابط متوازنی بین کشور‌هایی دارد که ممکن است بین آنها مشکلات یا اختلاف نظر وجود داشته باشد.

السودانی ادامه داد: ما در حال کار برای فعال کردن توافق استراتژیک بین دو کشور در سال ۲۰۰۸ هستیم./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار