مقتدی صدر خطاب به هوادارانش: روز انتخابات در خانه بمانید و منتظر دستور باشید! انفجار مرگبار در دهلی با ده‌ها کشته؛ نگرانی امنیتی در شهر‌های مختلف هند + فیلم تحقیر جولانی در کاخ سفید با طعم در پشتی! + فیلم ترامپ بی‌بی‌سی را به شکایت یک میلیارد دلاری تهدید کرد ادعای نتانیاهو علیه برنامه هسته‌ای و موشکی ایران الجولانی وارد کاخ سفید شد اسلامی در دیدار عراقچی: سازمان انرژی اتمی و وزارت امور خارجه ید واحده هستند درخواست الجولانی از آمریکا برای ایجاد مسیر امنیتی و سیاسی جدید با تل‌آویو رایزنی عراقچی با وزیر خارجه افغانستان درباره حقابه‌های ایران میزان مشارکت در رای گیری ویژه انتخابات عراق ۸۲.۴۸ درصد اعلام شد رئیس جمهور لبنان با هیئت آمریکایی دیدار کرد مدیر بی‌بی‌سی استعفا کرد نمایش لاشه پهپاد‌های «هرون» و «هرمس» ارتش اسرائیل در نمایشگاه هوافضای سپاه + عکس عربستان ۲ نفر را به اتهام توطئه برای حمله به اماکن مذهبی اعدام کرد فروش سلاح‌های آمریکایی به اعضای ناتو متوقف شد

السودانی: فشار حداکثری آمریکا علیه ایران غیرسازنده است؛ واشنگتن به مذاکره با تهران برگردد

محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق ضمن درخواست از آمریکا برای بازگشت به مذاکره با ایران، تاکید کرد که فشار حداکثری واشنگتن علیه تهران غیرسازنده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۷ - ۲۸ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 20
کد خبر: ۲۹۲۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر، السودانی امروز دوشنبه از آمریکا خواست تا به مذاکره با ایران بازگردد و رویکرد «فشار حداکثری» دولت دونالد ترامپ برای محدود کردن ایران را «غیرسازنده» توصیف کرد.

وی به جمعی از خبرنگاران در بغداد گفت: ایران، کشوری مهم و تاثیرگذار است که باید با احترام و از طریق گفتگوی مستقیم با آن رفتار شود.

نخست وزیر عراق در بخش دیگری از صحبت‌های خود در مورد خروج نیرو‌های ایالات متحده از کشورش گفت که گروه کوچکی از مشاوران نظامی آمریکایی فعلا برای هماهنگی با نیرو‌های آمریکا در سوریه در این کشور باقی خواهند ماند.

واشنگتن و بغداد سال گذشته توافق کردند که ماموریت ائتلاف به رهبری آمریکا که تحت عنوان مبارزه علیه داعش در عراق حضور داشت را تا ماه گذشته میلادی به پایان برسانند و نیرو‌های ایالات متحده برخی از پایگاه‌هایی را که در آنها مستقر بوده‌اند، ترک کنند.

محمد شیاع السودانی، عنوان کرد که مشاوران نظامی و پرسنل پشتیبانی آمریکایی اکنون در پایگاه هوایی عین الاسد در غرب عراق، پایگاهی در مجاورت فرودگاه بغداد، و پایگاه هوایی الحریر در شمال مستقر هستند.

وی خاطرنشان کرد که در ابتدا توافق، خروج کامل نیرو‌های آمریکایی از عین الاسد تا ماه سپتامبر را پیش‌بینی کرده بود، اما تحولات در سوریه از آن زمان مستلزم حفظ یک واحد کوچک متشکل از ۲۵۰ تا ۳۵۰ مشاور و پرسنل امنیتی در این پایگاه بود.

او ابراز کرد که آنها برای پشتیبانی از نظارت و هماهنگی ضد داعش با پایگاه التنف در سوریه همکاری خواهند کرد.

او افزود که سایر پایگاه‌های آمریکایی شاهد کاهش تدریجی پرسنل و عملیات هستند.

السودانی اظهار داشت که داعش دیگر تهدید قابل توجهی در داخل عراق ایجاد نمی‌کند.

او گفت: ما عراق را در اولویت قرار می‌دهیم و نمی‌خواهیم به عنوان نماینده کسی عمل کنیم. عراق میدان نبرد درگیری‌ها نخواهد بود./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار