قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است

السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است نخست‌وزیر عراق تاکید کرد: بغداد روابط متمایزی با ایران و ایالات متحده دارد و گفت‌و‌گو میان آنها را گامی مهم می‌داند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - 2025 May 02
کد خبر: ۲۷۶۹۹۳

السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد شیاع السودانی» نخست‌وزیر عراق، در مصاحبه‌ای تلویزیونی با اشاره به مذاکرات غیر مستقیم میان ایران و آمریکا اظهار داشت: موفقیت مذاکرات میان ایران و آمریکا نه تنها بر کشور‌های منطقه، بلکه بر عراق نیز که به دلیل روابط پرتنش میان دو کشور با چالش‌هایی روبه‌رو بوده است، تاثیر خواهد گذاشت.

وی ادامه داد: ما روابط متمایزی با ایران و ایالات متحده داریم و گفت‌و‌گو میان آنها را گامی مهم می‌دانیم.

السودانی با اشاره به روابط کشورش با آمریکا تصریح کرد: ما در پرونده امنیتی میان عراق و ایالات متحده در رهبری ائتلاف بین‌المللی ضد داعش تجربه موفقی داریم.

نخست‌وزیر عراق خاطرنشان کرد: امید است که دور سوم مذاکرات میان عراق و آمریکا در بغداد برگزار شود تا یک فرمول همکاری امنیتی مشترک تدوین شود.

وی تاکید کرد: عراق ۴.۵ میلیارد دلار خودرو طی سال ۲۰۲۴ از آمریکا وارد کرد.

السودانی همچنین درباره تحولات اخیر سوریه عنوان داشت: «احمد الشرع» صرف نظر از نحوه تغییر قدرت، اکنون نماینده سوریه است و حضور او در اجلاس سران عرب مهم است.

نخست‌وزیر عراق خاطرنشان کرد: الشرع، رئیس دولت انتقالی سوریه، اکنون نماینده این کشور به شمار می‌رود و حضور او در اجلاس سران عرب بسیار مهم است. دعوت از او برای حضور در اجلاس سران عرب در چارچوب پروتکل‌ها صورت گرفته است.

السودانی با اشاره به اهمیت تشریح دیدگاه الشرع برای آینده سوریه در اجلاس سران عرب اظهار داشت: صرف نظر از نحوه تغییر دولت، او اکنون نماینده سوریه است و ما به امنیت سوریه پایبند هستیم.

السودانی در خصوص مسئله فلسطین گفت مسئله فلسطین همچنان ریشه مشکل در خاورمیانه خواهد بود و زمان آن رسیده است که یک راه حل ریشه‌ای برای آن پیدا شود.

وی همچنین عنوان داشت: عراق نمی‌تواند تابع هیچ کشوری باشد. عراق نقطه تلاقی و نه عرصه‌ای برای درگیری است.

السودانی افزود: مدل دموکراسی در عراق بی‌نظیر است وآزادی، قانون اساسی و انتقال مسالمت‌آمیز قدرت وجود دارد.

وی گفت رژیم سابق در طول جنگ ایران و عراق پدرم و پنج نفر از اعضای خانواده‌ام را اعدام کرد./ ایسنا 

کلمات کلیدی: سودانی عراق
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار