ثبت‌نام آزمون دکتری ۱۴۰۵ از ۴ آبان آغاز می‌شود پرداخت کمک‌هزینه اولاد بازماندگان توسط تامین اجتماعی تعرفه پیامک و مکالمه موبایل به‌روزرسانی شد/ سقف هزینه‌ها اعلام شد سرنوشت جواهرات سرقت‌شده از «لوور» چه می‌شود؟ پرداخت حقوق مهرماه بازنشستگان کشوری و فولاد + جزئیات  دستگیری ۲ تبعه خارجی متهم به قتل در ایران واریز حقوق مهر ماه ۱۴۰۴ فرهنگیان  جاده چالوس پس از مسدودیت ۲۰ ساعته بازگشایی شد اختلال گسترده در خدمات اینترنتی؛ صد‌ها وبسایت و سرویس جهانی از دسترس خارج شدند پیش بینی وزش باد شدید در تهران تا جمعه زمان واریز حقوق مهر ۱۴۰۴ بازنشستگان / چند خبر مهم از آموزش و پرورش زمان بررسی پرونده معترضین استخدام آموزش و پرورش فیلم دوربین مدار بسته زندان قزلحصار منتشر شد / ماجرای اعتصاب غذای زندانیان + ویدئو خبر خوش برای کارکنان دولت /حقوق فرهنگیان و کارکنان دولت ۵۰ درصد بیشتر می‌شود؟ جزئیات شناسایی یک شرکت هرمی در پرند و دستگیری ۲۸ عضو این باند جزییات تیراندازی پلیس به یک خودرو در هویزه و جان باختن یک کودک

"دانشجومعلمان ۹۱ و ۹۲" در انتظار کارت پایان خدمت

دانشجومعلمان ورودی سال‌های ۹۱ و ۹۲ دانشگاه فرهنگیان که اکنون به عنوان معلم وارد مدارس کشور شده‌اند، به دنبال تعیین‌ تکلیف وضعیت معافیت خود و دریافت کارت پایان خدمت هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۵ - ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 19
کد خبر: ۲۶۰۵۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، دانشجومعلمان ورودی سال‌های 91 و 92 دانشگاه فرهنگیان که هم‌اکنون به عنوان معلم در مدارس کشور فعالیت می‌کنند، در انتظار دریافت کارت معافیت سربازی خود هستند.

 

بر اساس قانون متعهدین خدمت، دانشجومعلمان پسر دانشگاه فرهنگیان از خدمت سربازی معاف‌اند، مشروط بر اینکه دوره سه‌ماهه رزم مقدماتی را بگذرانند. این موضوع به عنوان یک بند تشویقی برای جذب دانشجویان به این دانشگاه مطرح شده است.

 

جمعی از دانشجومعلمان ورودی سال‌های 91 و 92 درباره عدم صدور کارت معافیت خود به تسنیم گفتند: طبق قانون متعهدین خدمت، تمامی افرادی که وارد دانشگاه فرهنگیان می‌شوند، باید دو برابر زمان تحصیل خود در منطقه‌ای که آموزش و پرورش تعیین می‌کند، تدریس کنند. این مدت برای فارغ‌التحصیلان دوره کارشناسی معادل 8 سال خدمت است.

 

به گفته آن‌ها، کارت پایان خدمت پس از پایان دوران تعهد خدمت به افراد تعلق می‌گیرد. از آنجا که به دانشجویان ورودی سال‌های 91 و 92 اعلام نشده بود که باید دوره رزم مقدماتی را بگذرانند، تفاهم‌نامه‌ای میان وزارت آموزش و پرورش و سازمان نظام وظیفه عمومی در سال 1398 منعقد شد که به موجب آن، این گروه بدون گذراندن دوره رزم مقدماتی، کارت پایان خدمت دریافت کنند.

 

همچنین در بخشنامه‌ای که 31 فروردین 1398 ابلاغ شد، آمده است: به تمام متعهدین خدمت که تعهد خود را بعد از 22 آبان سال 1390 شروع کرده و جزو دانشجویان ورودی به دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی سال 1392 و قبل از آن هستند و دوره آموزش نظامی را طی نکرده‌اند، با اخذ تعهد به عنوان بدهکار آموزش، بعد از طی دوره تعهد اولیه، کارت معافیت تعلق می‌گیرد.

 

به گفته مصطفی پردلی؛ دبیرکل انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه فرهنگیان و مسئول شبکه معلمان ایران (شما)، اکنون دانشجویان ورودی سال‌های 91 و 92 در انتظار صدور کارت پایان خدمت خود هستند. وزارت آموزش و پرورش باید جلسه‌ای مجدد با سازمان نظام وظیفه برگزار کند تا موضوع به‌طور کامل جمع‌بندی و کارت پایان خدمت صادر شود. عدم دریافت کارت پایان خدمت موجب بروز مشکلاتی از جمله در خروج از کشور و دریافت وام فرزندآوری شده است.

 

انجمن دانش‌آموختگان دانشگاه فرهنگیان نیز در نامه‌ای به علیرضا کاظمی؛ وزیر آموزش و پرورش، خواستار پیگیری این موضوع شده است. وزیر آموزش و پرورش نیز در رونوشتی به عادل خالقی ثمرین، رئیس مرکز برنامه‌ریزی منابع انسانی و امور اداری، خواستار پیگیری و حل این مسئله شده است. در حال حاضر، تعیین‌تکلیف این موضوع به پیگیری‌های مرکز امور اداری بستگی دارد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار