نرخ ارز در مرکز مبادلات امروز یکشنبه ۲۱ تیر اطلاعیه توانیر در مورد برنامه خاموشی‌های تابستان ۱۴۰۵ جزییات تازه درباره تغییر در نحوه سوخت‌گیری/ چرا کارت سوخت به کارت بانکی منتقل نشد؟ جزئیات حراج شمش طلا تیر ۱۴۰۵ فروش فوری و فوق العاده ۹ محصول ایران خودرو بدون قرعه کشی تیر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام طرح‌های عادی، جوانی جمعیت و خودرو‌های فرسوده کدام بانک‌ها ارز اربعین می‌فروشند؟ تحول در محاسبه حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی + جزییات آخرین وضعیت اختلال بانکی ۲۱ تیر؛ زمان بازگشت کامل خدمات اعلام شد علت ریزش سنگین بورس چیست؟ علت خاموشی مناطقی از تهران مشخص شد/ قطعی برق ناشی از حادثه فنی بود؟ بازگشت تدریجی خدمات بانک‌های مختل شده/ داده‌های حساب مردم در امان است سقوط ۵۰۰۰ تومانی قیمت دلار؛ سکه ۵ میلیون تومان ارزان شد/ پیش بینی قیمت طلا و سکه آغاز پیش فروش کوییک از یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵ / جزئیات کامل پیش فروش کوییک قیمت جدید محصولات مدیران خودرو تیر ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه و طلا امروز شنبه ۱۴۰۵/۰۴/۲۰ بخشنامه جدید فروش مدیران خودرو منتشر شد + جزئیات 

توضیحات سخنگوی سازمان هواپیمایی به بخشنامه ممنوعیت پرواز پهپاد و ریز پرنده در کشور

توضیحات سخنگوی سازمان هواپیمایی به بخشنامه ممنوعیت پرواز پهپاد و ریز پرنده در کشور سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور در واکنش به برداشت‌های انجام شده نسبت به بخشنامه این سازمان گفت: محدودیت‌های مرتبط با پرواز کلیه پرواز‌های VFR شامل سبک، فوق سبک، هلیکوپتری در اسمان کشور برداشته شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۴ - ۰۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 25
کد خبر: ۲۶۱۱۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور در واکنش به برداشت‌های انجام شده نسبت به بخشنامه این سازمان گفت: محدودیت‌های مرتبط با پرواز کلیه پرواز‌های VFR شامل سبک، فوق سبک، هلیکوپتری در اسمان کشور برداشته شد.

جعفر یازرلو ضمن اشاره به بخشنامه منتشر شده به نقل از سازمان هواپیمایی اظهار داشت: تا قبل از این بخشنامه کلیه پرواز‌های VFR شامل سبک، فوق سبک، هلیکوپتری ممنوع بود، با این بخشنامه ما در حقیقت محدودیت پرواز‌های فوق را برداشتیم.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: بر این اساس محدودیت آموزشگاه‌های خلبانی برداشته شد و بسیاری از کسب و کار‌های حرفه‌ای مربوط به این حوزه رونق خواهد گرفت.

وی افزود: پرواز پهباد‌ها قبل از این بخشنامه هم محدودیت داشتند.

یازرلو تاکید کرد: این یه بخشنامه تخصصی است و مخاطب خاص و حرفه‌ای داره و انتشار بخشنامه حرفه‌ای و تخصصی در فضای مجازی می‌تواند برداشت‌های نادرست بوجود بیاورد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور ادامه داد: از مردم تقاضا داریم، موضوعات این خوزه را از طریق سخنگو در بستر سایت سازمان هواپیمایی کشوری و همچنین خبرگزاری‌های معتبر دنبال کنند.

یازرلو گفت: انتشار بخشنامه‌های داخلی که مربوط به بهره‌برداران و مسئولان فرودگاهها، شرکت‌های بالگردی و آموزشگاه‌ها است در فضای مجازی باعث ذهنیت منفی برای عموم مردم می‌شود.

این مقام مسئول گفت: در موارد مقتضی که مردم و مسافران محترم بایستی مطلع شوند این اطلاعات از طریق سایت سازمان و سخنگو منتشر خواهد شد.

روز گذشته بخشنامه‌ای از سازمان هواپیمایی در فضای مجازی منتشر شد که در یک بند آن کلیه پرواز ریزپرنده‌های غیرنظامی در آسمان کشور را ممنوع اعلام کرده بود. برداشت نادرست از این بخشنامه

فضای رسانه‌ای کشور را تحت تاثیر قرارداد. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار