شرایط جدید پیش فروش خودرو سایپا اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / وضعیت بازار طلا و سکه ایران در سایه مذاکرات قیمت محصولات کویرموتور ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول پیش بینی قیمت دلار و ارز فردا چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ / صعود دلار به کانال ۱۶۱ هزار قیمت طلا و سکه دوباره خیز برداشت/ وضعیت بازار طلا و سکه ایران جاماندگان کالابرگ به کجا مراجعه کنند؟ جزئیات واریز کالابرگ ۸۶ میلیون نفر / نحوه ثبت نام جاماندگان کالابرگ جزئیات افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده اسامی برندگان ایران‌خودرو ۲۸ بهمن در دسترس متقاضیان + سایت اعلام نتایج ایران خودرو قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۴ + جدول میدری: دهک‌بندی دیگر مبنای پرداخت یارانه نیست سقف تسهیلات ارزان قیمت مسکن مددجویان تعیین شد یارانه چه کسانی قطع می‌شود؟ / معیار قطع یارانه و نحوه اعتراض ممنوعیت فروش اجباری و نقد کردن کالابرگ نماینده مجلس: حقوق‌های حداقلی در سال آینده ۴۳ درصد افزایش می‌یابد

تشدید برخورد با تخلفات کرونایی در پروازها

در شرایطی که تصاویر و فیلم هایی از تخلفات صورت گرفته برخی ایرلاین‌ها در زمینه رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی در فضای مجازی منتشر می‌شود، رئیس سازمان هواپیمایی اعلام کرد: دستور افزایش نظارت و تشدید برخورد با متخلفان کرونایی را صادر کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 10
کد خبر: ۷۷۰۸۶

تشدید برخورد با تخلفات کرونایی در پروازهابه گزارش راهبرد معاصر چند وقتی است که به نظر می‌رسد مردم نسبت به رعایت شدن پروتکل های بهداشتی مقابله با شیوع ویروس کرونا حساس‌تر شده‌اند و ایرلاین‌هایی که این پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند تصاویر و فیلم‌هایی را در فضای مجازی به اشتراک می‌گذارند. یکی از جدیدترین فیلم‌های منتشر شده مربوط به پرواز کیش-مشهد شرکت هواپیمایی ایران ایرتور است که برخی مسافران آن را در فضای مجازی منتشر کرده‌اند و در این کلیپ نشان می‌دهد که این شرکت هواپیمایی فاصله گذاری اجتماعی را رعایت نکرده است.

تورج دهقان زنگنه، رییس سازمان هواپیمایی کشوری- درباره رعایت نشدن این پروتکل‌ها و اقدامات صورت گرفته نظارتی سازمان هواپیمایی کشوری اظهار کرد: مسلما تصاویر و فیلم‌های منتشر شده دلیل بر کمبود نظارت و افزایش تخلفات کرونایی نیست اما در راستای افزایش نظارت بر عملکرد ایرلاین‌ها دستورات لازم را صادر کرده‌ایم.

وی افزود: اگر پیش از این حدود ۱۰ پرواز به صورت تصادفی انتخاب شده و کنترل می‌شدند دستور داده‌ام تا این نظارت‌ها را تا سه برابر افزایش دهند و روزانه حداقل ۳۰ پرواز مورد نظارت دقیق قرار گیرد.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: در این مسئله که برخی ایرلاین‌ها تخلفاتی مرتکب می‌شوند شکی نیست اما نظارت‌های خود را تشدید خواهیم کرد و در وهله نخست تذکر و هشدار می‌دهیم و در مراحل بعدی شرکت هواپیمایی مورد نظر با لغو پروازهایش مواجه شده و جرایم سنگین‌تری در مقابل متخلفان وجود دارد.

منبع: ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار