اعتراض تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده بیانیه اسنپ پی در پی صدور رای شورای رقابت؛ از حق قانونی تجدیدنظرخواهی استفاده می‌کنیم سهمیه بنزین در کارت‌های بانکی؛ اجرای طرح نهایی از مرداد ۱۴۰۴ صدور مجوز افتتاح اولین شعبه بانک روسی در ایران هشدار آبفا درباره تداوم خشکسالی در تهران / کاهش ۴۵ درصدی بارندگی و افت منابع آبی سد ماملو واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد روز‌های پنجشنبه شعب کشیک بانک‌ها دایر است قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۲/۲۳ پرداخت دیه ۵۹ جان باخته حادثه بندر رجایی جاده چالوس تا پایان اردیبهشت مسدود است تعرفه بسته‌های اینترنت تغییر می‌کند؟ درآمد ماهانه ۱۵ میلیون تومانی خانواده‌های محروم در طرح توانمندسازی محرومان تمدید معافیت واردات طلا، نقره و پلاتین خام از مالیات تا آذر ۱۴۰۴ وزیر کار: مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی با ۳۰ درصد افزایش واریز می‌شود گوشت گرم از فهرست کالا‌های اساسی خارج شد

قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۸/۰۵

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۴۲درصد افزایش به ۲۷۴۷دلار و ۵۶سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۹ - ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 26
کد خبر: ۲۶۱۱۸۹

به گزارش راهبرد معاصر، قیمت طلا به‌دنبال تشدید تنش‌ها در خاورمیانه و بی‌ثباتی‌های ناشی از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا افزایش یافته است.

 

قیمت هر اونس طلا امروز، شنبه، با 0.42 درصد افزایش به 2747 دلار و 56 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش 0.21درصدی به 2754 دلار و 60 سنت رسیده است.


احتمال حمله رژیم صهیونیستی به ایران تمایل برای خرید طلا به‌عنوان یک پشتوانه ایمن را طی چند هفته گذشته افزایش داده است.

 

ادامه درگیری‌ها در خاورمیانه و پایین آمدن نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا قیمت طلا را بیش از 32 درصد از ابتدای سال جاری میلادی تا حالا افزایش داده است، چون تمایل برای خرید آن به‌عنوان یک سرمایه‌گذاری ایمن بالا رفته است.


بی‌ثباتی‌های ناشی از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا هم تقاضا برای این فلز گرانبها را افزایش داده است.


بالا رفتن احتمال پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا ارزش دلار را بالا برده است، اما افزایش شاخص دلار تأثیری بر قیمت طلا نداشته است.


در این بین، قیمت پالادیوم هم به‌خاطر نگرانی در مورد مختل شدن صادرات روسیه به بالاترین رقم طی 10 ماه گذشته رسیده است. پالادیوم با 3/2 افزایش 1194 دلار و 36 سنت معامله می‌شود.


درخواست آمریکا از اعضای گروه 7 برای محدود کردن درآمد روسیه از طریق تحریم پالادیوم و تیتانیوم این کشور باعث افزایش 9درصدی قیمت این فلز در روز پنجشنبه شد.


میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 0.05 درصد کاهش به 33 دلار و 78 سنت رسید و پلاتین با یک کاهش 0.41درصدی 1025 دلار و 29 سنت معامله می‌شود./ تسنیم

ارسال نظر