ترامپ موج جدید تعرفه‌ها علیه 60 کشور را کلید زد انصارالله: اقدامات اسرائیل در مسجدالاقصی، منطقه را به خطر می‌اندازد ابو عبیده: رزمندگان فلسطینی ضربات سختی به اشغالگران وارد کردند سقوط هواپیمای آب نشین در آمریکا تریتا پارسی: ترامپ در مسیر بن‌بست نظامی قدم گذاشته است کاهش محسوس تردد کشتی‌ها در تنگه‌ باب المندب دیدار وزرای خارجه ایران و روسیه وال‌استریت‌ژورنال: ترامپ از جنگ با ایران کلافه و خشمگین است شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود ترامپ: پیوستن اسرائیل به جنگ با ایران تبعاتی خواهد داشت حزب‌الله: دولت لبنان با امتیازدهی پیاپی به حاکمیت ملی خیانت می‌کند تصویب محدودیت اختیارات ترامپ علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا آمریکا استقرار نیروگاه هسته‌ای در آب‌های خود را بررسی می‌کند بازشدن پناهگاه‌ها در اراضی اشغالی از بیم حملات احتمالی ایران لفاظی های جدید ترامپ علیه انصارالله یمن ترامپ: توافق هسته‌ای با عربستان منوط به سازش با اسرائیل است

غریب‌آبادی: ایران مسیر دیپلماسی را برگزیده، اما در برابر هر تعرضی با قدرت می‌ایستد

غریب‌آبادی: ایران مسیر دیپلماسی را برگزیده، اما در برابر هر تعرضی با قدرت می‌ایستد معاون وزیر خارجه ایران گفت تهران «همواره مسیر دیپلماسی و گفتگو را برای حل معضلات بین‌المللی و منطقه‌ای برگزیده است و بر تنش‌زدایی و ثبات در منطقه تاکید دارد، اما همزمان در برابر هرگونه تعرض به تمامیت ارضی و استقلال خود با قدرت خواهد ایستاد».
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 28
کد خبر: ۲۶۱۴۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون وزیر خارجه ایران گفت تهران «همواره مسیر دیپلماسی و گفتگو را برای حل معضلات بین‌المللی و منطقه‌ای برگزیده است و بر تنش‌زدایی و ثبات در منطقه تاکید دارد، اما همزمان در برابر هرگونه تعرض به تمامیت ارضی و استقلال خود با قدرت خواهد ایستاد».

مراسم گرامیداشت هفتاد و نهمین سالگرد تاسیس سازمان ملل متحد روز دوشنبه با «کاظم غریب‌آبادی» معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، «استفان پریزنر» هماهنگ‌کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران، «ژیلا مهدی آقایی» مشاور عالی رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست و جمعی از نمایندگان و سفرای کشور‌های خارجی مقیم تهران در مرکز مطالعات سیاسی و بین‌المللی برگزار شد.

غریب‌آبادی طی سخنانی ضمن اشاره بر نقش جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یکی از بنیان‌گذاران سازمان ملل متحد، بر تعهد ایران نسبت به ترویج چندجانبه‌گرایی و تلاش به منظور ارتقا فرهنگ صلح، عدالت، همکاری و همزیستی بین‌المللی بر اساس حقوق بین‌الملل و اصول منشور سازمان تاکید کرد.

او گفت که مواجه با بحران‌ها و چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی کنونی، بدون توسل به تلاش‌های مشترک همه کشور‌ها و ملت‌ها مقدور نیست.

معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه ایران تصریح کرد: مهم‌ترین تراژدی و بحران جهان امروز ما ادامه کارزار بی‌سابقه نسل‌کشی، جنایت علیه بشریت و جنایات جنگی رژیم غاصب و متجاوز صهیونیستی علیه مردم منطقه به‌خصوص مردم مظلوم و بی‌دفاع فلسطین در غزه و لبنان با حمایت بدون قید و شرط آمریکا و کشور‌های مدعی حقوق‌بشر است که از یک سال گذشته و به نحو افسار گسیخته‌ای در جریان است و متاسفانه روز به روز بر ابعاد آن افزوده می‌شود.

او افزود جمهوری اسلامی ایران بر این باور است که اعمال هرگونه اقدام قهرآمیز یکجانبه، مغایر با اهداف و اصول مندرج در منشور ملل متحد است و اعمال چنین اقداماتی در عمل به تضعیف حاکمیت قانون در سطح بین‌المللی، نظم جهانی، همبستگی بین‌المللی، چندجانبه‌گرایی و در نهایت اقتدار سازمان ملل متحد می‌انجامد.

غریب‌آبادی گفت: جمهوری اسلامی ایران همواره مسیر دیپلماسی و گفتگو را برای حل معضلات بین‌المللی و منطقه‌ای برگزیده است و بر تنش‌زدایی و ثبات در منطقه تاکید دارد. ما بر نقش محوری سازمان ملل در این زمینه باور و تاکید داریم و همگان را به حرکت در این مسیر دعوت می‌نماییم، اگرچه همزمان دولت و ملت بزرگ ایران در برابر هرگونه تعرض به تمامیت ارضی و استقلال خود با قدرت خواهد ایستاد.

در ادامه استفان پریزنر نیز ضمن اشاره به روابط مثمرثمر و طولانی مدت جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان یکی از اعضای موسس سازمان ملل متحد و سابقه حضور دفتر سازمان ملل متحد در ایران از سال ۱۹۵۰، به برخی اقدامات و فعالیت‌های این سازمان طی یک سال گذشته در کشورمان پرداخت.

او گفت سازمان ملل متحد اقدامات دولت جدید جمهوری اسلامی ایران در زمینه پیشبرد توسعه فراگیر و مشارکت عملی با جامعه بین‌المللی را تصدیق می‌کند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار