پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

ورود نیروهای ارتش سوریه به مرزهای این کشور با ترکیه

ورود نیروهای ارتش سوریه به مرزهای این کشور با ترکیه نیروهای ارتش سوریه با ورود به ریف شهر «راس‌العین» استان الحسکه، به مرزهای این کشور با ترکیه رسیدند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۰۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 27
کد خبر: ۲۶۱۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای ارتش سوریه روز یکشنبه پس از ورود به ده‌ها روستا، وارد ریف «راس‌العین» که در شمال شرقی این کشور و در مرز با ترکیه واقع است، شدند.

 

خبرگزاری سانا در این باره گزارش داد که نیروهای سوریه پس از ورود به روستاهای «الکسری» و «تل ذیاب»، وارد ریف راس العین که در امتدای مرزهای ترکیه و سوریه قرار دارد، شدند.

 

خبرگزاری رسمی سوریه در ادامه گزارش داد که نیروهای ارتش سوریه با مواضع خود را در چهار روستای جدید «ام حرمله»، «‌باب الخیر»، «ام عشبه» و «الاسدیه» در ریف جنوب شرقی راس العین تثبیت کردند.

 

بر اساس این گزارش، ارتش سوریه با استقرار در این چهار روستا، فاصله خود با مرزهای ترکیه را به سه کیلومتر کاهش داده است.

 

نیروهای ارتش سوریه روز یکشنبه پس از درگیری با نیروهای ارتش ترکیه در چهار روستای یاد شده مستقر شده‌اند.

 

تلویزیون سوریه بعداز ظهر روز یکشنبه خبر داد که ارتش این کشور با ارتش ترکیه در شهر مرزی «رأس العین» در شمال شرق سوریه درگیر شده است. این درگیری در حومه رأس العین رخ داده و یگان‌های ارتش سوریه تا کنون توانسته‌اند بر روستاهای «ام حرمله»، «باب الخیر»، «ام عشبه» و «الاسدیه» در حومه رأس العین تسلط یابند.

 

رأس العین در شمال غرب استان الحسکه (۸۵ کیلومتری شهر الحسکه) واقع شده است و در مرز مشترک سوریه و ترکیه قرار دارد.

 

این شهر از زمان آغاز تجاوز نظامی ترکیه به شمال سوریه، محل درگیری با شبه‌نظامیان کُرد موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» بود و به خاطر نزدیکی به مرز ترکیه، اهمیت دارد.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار