اسپِیس‌ایکس ۲۱ ماهواره استارلینک را به فضا پرتاب کرد / ۱۳ ماهواره با قابلیت اتصال مستقیم اینترنت ماهواره‌ای به گوشی-راهبرد معاصر
وضعیت هوای تهران تا پنجشنبه در شرایط ناسالم قرار دارد قانون عدم احتساب نمرات مردودی در معدل ابلاغ شد تهران فردا چهارشنبه تعطیل نیست/ اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل غیرحضوری شدن مراکز آموزشی و دورکاری ادارات ۲۲ شهر خوزستان در روز چهارشنبه قدیمی‌ترین زندانی محکوم به قصاص آزاد شد رای دیوان عدالت اداری درباره برداشت از حقوق کارمندان بابت «مهریه» واکنش وزیر بهداشت به زیرمیزی گرفتن برخی پزشکان کندوان مسدود شد اسپِیس‌ایکس ۲۱ ماهواره استارلینک را به فضا پرتاب کرد / ۱۳ ماهواره با قابلیت اتصال مستقیم اینترنت ماهواره‌ای به گوشی ایران ۱۰ روز برفی در پیش دارد هوای تهران در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس ترافیک سنگین در محور‌های شمالی کشور آغاز ثبت‌نام در فراخوان جذب اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها / شرط سنی متقاضیان اعلام شد آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا / تامین سفارش‌های جدید واکسن تداوم بارش باران و برف و کاهش دما در برخی استان‌ها

اسپِیس‌ایکس ۲۱ ماهواره استارلینک را به فضا پرتاب کرد / ۱۳ ماهواره با قابلیت اتصال مستقیم اینترنت ماهواره‌ای به گوشی

اِسپِیس‌ایکس (شرکت تولیدکننده محصولات صنایع هوافضایی تجاری آمریکایی) مجموعه دیگری از ماهواره‌های اینترنتی استارلینک خود را از ساحل فضایی فلوریدا (منطقه‌ای در فلوریدا در اطراف مرکز فضایی کِنِدی و پایگاه نیروی هوایی کِیپ کاناورال) به فضا پرتاب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۲۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 14
کد خبر: ۲۶۸۴۰۱
اسپِیس‌ایکس ۲۱ ماهواره استارلینک را به فضا پرتاب کرد / ۱۳ ماهواره با قابلیت اتصال مستقیم اینترنت ماهواره‌ای به گوشی

به گزارش راهبرد معاصر، یک موشک فالکون ۹ حامل ۲۱ ماهواره استارلینک، که از میان آنها ۱۳ ماهواره دارای قابلیت اتصال مستقیم اینترنت ماهواره‌ای به گوشی (direct to cell) هستند، دوشنبه ۱۳ ژانویه/ ۲۴ خرداد، در ساعت ۱۱:۴۷ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (۲۰:۱۷ دوشنبه به وقت تهران) از ایستگاه نیروی هوایی کیپ‌کاناورال به فضا پرتاب شد.

استارلینک یک منظومه ماهواره‌ای است که از سوی شرکت اسپِیس‌اِکس برای فراهم‌کردن اینترنت ماهواره‌ای شکل گرفته‌است. این صورت فلکی از هزاران ماهواره کوچک در مدار پایینی زمین تشکیل‌شده که در ترکیب با فرستنده و گیرنده‌های زمینی کار می‌کنند.

تقویت‌کننده (بوستر) مرحله اول موشک، حدود هشت دقیقه پس از پرتاب به زمین بازگشت و در اقیانوس اطلس روی سکوی فرود شناور بدون سرنشین A Shortfall of Gravitas فرود آمد.

بنا به اعلام اسپیس‌ایکس، این پانزدهمین پرتاب و فرود این تقویت‌کننده خاص بود. هشت مورد از ۱۴ پرواز آن تا به امروز، مربوط به مأموریت‌های استارلینک بوده‌اند. دو مأموریت از میان آنها نیز سفر‌های فضایی سرنشین‌دار به ایستگاه فضایی بین‌المللی برای آکسیوم اِسپِیس (شرکت توسعه‌دهنده زیرساخت‌های فضایی آمریکایی) واقع در شهر هوستون آمریکا، بود.

مرحله فوقانی فالکون ۹ به حمل فضاپیمای استارلینک به مدار پایین زمین ادامه داد و حدود ۶۵ دقیقه پس از پرتاب، آنها را مستقر کرد.

این ششمین پرتاب موشک از سوی اسپیس‌ایکس در سال ۲۰۲۵ میلادی بود. سال گذشته، این شرکت بیش از ۱۳۰ مأموریت فالکون ۹ را راه‌اندازی کرد که حدود دوسوم آنها مربوط به پرتاب استارلینک بودند./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار