محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

اسپِیس‌ایکس ۲۱ ماهواره استارلینک را به فضا پرتاب کرد / ۱۳ ماهواره با قابلیت اتصال مستقیم اینترنت ماهواره‌ای به گوشی

اِسپِیس‌ایکس (شرکت تولیدکننده محصولات صنایع هوافضایی تجاری آمریکایی) مجموعه دیگری از ماهواره‌های اینترنتی استارلینک خود را از ساحل فضایی فلوریدا (منطقه‌ای در فلوریدا در اطراف مرکز فضایی کِنِدی و پایگاه نیروی هوایی کِیپ کاناورال) به فضا پرتاب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۳ - ۲۵ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 14
کد خبر: ۲۶۸۴۰۱
اسپِیس‌ایکس ۲۱ ماهواره استارلینک را به فضا پرتاب کرد / ۱۳ ماهواره با قابلیت اتصال مستقیم اینترنت ماهواره‌ای به گوشی

به گزارش راهبرد معاصر، یک موشک فالکون ۹ حامل ۲۱ ماهواره استارلینک، که از میان آنها ۱۳ ماهواره دارای قابلیت اتصال مستقیم اینترنت ماهواره‌ای به گوشی (direct to cell) هستند، دوشنبه ۱۳ ژانویه/ ۲۴ خرداد، در ساعت ۱۱:۴۷ صبح به وقت منطقه زمانی شرقی (۲۰:۱۷ دوشنبه به وقت تهران) از ایستگاه نیروی هوایی کیپ‌کاناورال به فضا پرتاب شد.

استارلینک یک منظومه ماهواره‌ای است که از سوی شرکت اسپِیس‌اِکس برای فراهم‌کردن اینترنت ماهواره‌ای شکل گرفته‌است. این صورت فلکی از هزاران ماهواره کوچک در مدار پایینی زمین تشکیل‌شده که در ترکیب با فرستنده و گیرنده‌های زمینی کار می‌کنند.

تقویت‌کننده (بوستر) مرحله اول موشک، حدود هشت دقیقه پس از پرتاب به زمین بازگشت و در اقیانوس اطلس روی سکوی فرود شناور بدون سرنشین A Shortfall of Gravitas فرود آمد.

بنا به اعلام اسپیس‌ایکس، این پانزدهمین پرتاب و فرود این تقویت‌کننده خاص بود. هشت مورد از ۱۴ پرواز آن تا به امروز، مربوط به مأموریت‌های استارلینک بوده‌اند. دو مأموریت از میان آنها نیز سفر‌های فضایی سرنشین‌دار به ایستگاه فضایی بین‌المللی برای آکسیوم اِسپِیس (شرکت توسعه‌دهنده زیرساخت‌های فضایی آمریکایی) واقع در شهر هوستون آمریکا، بود.

مرحله فوقانی فالکون ۹ به حمل فضاپیمای استارلینک به مدار پایین زمین ادامه داد و حدود ۶۵ دقیقه پس از پرتاب، آنها را مستقر کرد.

این ششمین پرتاب موشک از سوی اسپیس‌ایکس در سال ۲۰۲۵ میلادی بود. سال گذشته، این شرکت بیش از ۱۳۰ مأموریت فالکون ۹ را راه‌اندازی کرد که حدود دوسوم آنها مربوط به پرتاب استارلینک بودند./ ایرنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر