مدیرعامل ایران ایر تغییر کرد/ «طاهر عبدالحی» مدیرعامل جدید ایران ایر شد نتایج قرعه‌کشی سایپا اعلام شد هشدار پزشکیان به خودروسازان؛ یکسال فرصت دارید خودرو‌ها را بهینه کنید در غیر این صورت هیچ ارزی دریافت نمی‌کنید و اجازه تولید نخواهید داشت مبلغ عیدی ۱۴۰۵ کارمندان و کارگران ماست و پنیر گران شدند نگین خلیج‌فارس، جدیدترین صندوق طلای بورسی پذیره‌نویسی شد پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ یارانه نقدی آبان‌ماه واریز شد / کدام دهک‌ها یارانه آبان را گرفتند؟ پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ قیمت دلار آمریکا در بازار غیر رسمی، به ۱۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان رسید / سکه در کانال ۱۱۵ میلیون تومان قیمت دلار و یورو در صرافی ملی امروز یکشنبه ۲۵ آبان۱۴۰۴ شیوه جدید واریز کالابرگ الکترونیکی از آذرماه اجرا خواهد شد قانون جدید خرید سابقه بیمه/ همه چیز درباره محاسبه هزینه‌ها اعلام نتایج قرعه کشی سایپا آبان ۱۴۰۴ + اسامی برندگان و نحوه واریز وجه پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴

وزیر صمت: با مقصران حادثه معدن طبس برخورد قانونی می‌شود

سید محمد اتابک وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص شناسایی مقصران حادثه معدن طبس گفت: یک گزارش کارشناسی تهیه شده که براساس آن با مقصران این حادثه برخورد قانونی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۷ - ۱۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 31
کد خبر: ۲۶۱۷۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر صنعت، معدن و تجارت در خصوص شناسایی مقصران حادثه معدن طبس گفت: یک گزارش کارشناسی تهیه شده که براساس آن با مقصران این حادثه برخورد قانونی می‌شود.

سید محمد اتابک روز پنجشنبه در سفر به شهرستان طبس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امیدواریم اقداماتی که برای پیشگیری از این حوادث در آینده انجام خواهد شد، مثمر ثمر باشد.

وی در پاسخی به سوالی که آیا با مقصران این حادثه برخورد خواهد شد؟ گفت: مجلس و دولت دغدغه این موضوع را دارند و رئیس جمهور روزی نیست که در خصوص رسیدگی به حادثه معدن طبس از ما سوال نکند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: امیدواریم با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با افزایش نظارت‌ها و پیشگیری، شاهد اینگونه حوادث تلخ نباشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (پنجشنبه) به همراه معاون اجرایی رئیس جمهوری و جمعی از وزرا به منظور شرکت در جلسه چهلم جانباختگان حادثه معدن وارد طبس شد.

محمد باقر قالیباف ابتدا با حضور در گلزار شهدای طبس ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا قبور ۲ معدنچی مدفون در آستان امامزاده حسین بن موسی الکاظم را زیارت و فاتحه‌ای قرائت کرد.

دیدار با خانواده‌های جانباختگان حادثه معدنجوی، اهدای واحد‌های مسکونی به خانواده‌های جانباختگان و جلسه بررسی مسائل شهرستان طبس از جمله برنامه‌های پیش بینی شده سفر یکروزه رئیس مجلس شورای اسلامی و وزرای همراه در سفر به خراسان جنوبی است.

حادثه انفجار در معدن زغال سنگ «معدن‌جو» طبس حوالی ساعت ۲۱ شنبه ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ در پی تصاعد آنی گاز متان روی داد که ۲ بلوک B و C تحت تاثیر قرار گرفتند و براساس آخرین آمار رسمی در آن نوبت کاری ۶۵ نفر از معدنکاران دچار حادثه و محبوس شدند.

عملیات امداد و نجات برای خارج کردن معدن‌کاران گرفتار در معدن تا صبح چهارشنبه چهارم مهر ماه ادامه یافت و در مجموع پیکر‌های ۴۹ جانباخته از تونل‌های معدن خارج شد؛ همچنین این حادثه ۱۶ مصدوم داشت که با فوت چهار نفر، شمار جانباختگان به ۵۳ نفر افزایش یافت. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار