38 شهید در حملات ددمنشانه آمریکا به ایران در تیرماه وزیر علوم: کنکور سراسری 1405 در موعد مقرر برگزار می‌شود اطلاعیه آموزش‌وپرورش درباره لغو امتحانات نهایی در ۴ استان/ نگران برگزاری امتحانات نباشید امتحانات نهایی دانش‌آموزان بوشهری در روز‌های ۲۵ و ۲۷ تیر ماه لغو شد تداوم موج گرمای هوا تا ۲۰ مرداد وزارت آموزش و پرورش: حوزه‌های امتحانی که مجاور مناطق حساس بودند جابه‌جا شدند/ امتحانات نهایی لغو شده چهار استان در سایر استان‌ها برگزار می‌شود؟ ایران در صدر گرم‌ترین نقاط جهان / این استان با ۶ شهر رکورددارترن استان گرم جهان شد رگبار بارش‌های موسمی در ۲ استان؛ رکورد گرما در ۴ استان شکسته می‌شود تیراندازی ماموران مرزبانی به قاچاقچیان مواد مخدر/ دستگیری ۲ نفر با محموله ۲۰۰ کیلویی مخدر صنعتی و روانگردان حین ورود به کشور درخواست آزادی مشروط تتلو به کجا رسید؟ امکان تغییر حوزه امتحانی داوطلبان آزمون دستیاری فراهم شد ساعت ۲۰ به وقت گرینویچ چه ساعتی به وقت ایران است نحوه پیش ثبت نام پایه هفتم جزیره کیش تعطیل شد؟ هشدار هواشناسی تهران به پایتخت‌نشینان / منتظر افزایش دمای هوا باشید کارت ورود به جلسه ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد؛ رقابت ۶۰۵ هزار داوطلب از ۲۵ تیر

بارش‌ها از نیمه دوم پاییز بهتر می‌شود | زمستان پر بارش در پیش است؟

بارش‌ها از نیمه دوم پاییز بهتر می‌شود | زمستان پر بارش در پیش است؟ پیش بینی فصلی سازمان هواشناسی کشور هر ماه به روز می‌شود. به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی، به روز رسانی پیش بینی فصلی، اطلاعات دقیق تری را درباره شرایط جوی به ویژه بارندگی‌های زمستان می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۱ - ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 01
کد خبر: ۲۶۱۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، صادق ضیائیان می‌گوید: «پیش بینی‌های فصلی سازمان هواشناسی کشور، هر ماه به روز می‌شود. این امکان وجود ندارد که شرایط جوی کشور را از ابتدای سال الی پایان سال پیش بینی کنیم. به همین دلیل، پیش بینی‌های فصلی، هر ماه به روز می‌شود تا تغییرات آن اعمال و پیش بینی‌ها دقیق‌تر شود.»

او درباره پیش بینی فصلی برای زمستان در اواسط آبان عنوان می‌کند: «پیش بینی فصلی برای زمستان نشان می‌دهد که شرایط با تغییرات زیادی همراه است. البته از آنجایی که در ماه آبان قرار داریم، پیش بینی شرایط جوی زمستان با عدم قطعیت بالایی مواجه است و احتمال دارد پیش بینی‌ها اشتباه از آب دربیاید.»

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی ادامه می‌دهد: «با این حال، یکسری نقشه‌ها وجود دارد که نشان می‌دهد از اواسط آبان تا اواسط آذر ماه انتظار داریم که میانگین بارش کشور تقریبا به میزان بارش نرمال در مقایسه با میانگین بلندمدت نزدیک‌تر شود.»

او تاکید می‌کند: «از اواسط آذر تااواسط دی، پیش بینی می‌شود که میزان بارش‌ها در مقایسه با میانگین بلندمدت نرمال باشد. تقریبا از نیمه دی تا نیمه بهمن ماه و حتی تا اواسط اسفند انتظار می‌رود که میزان بارش‌ها نزدیک به میانگین بلندمدت و نزدیک به نرمال باشد.»

ضیائیان یادآور می‌شود: «خوشبختانه نقشه‌های جدیدی آمده و تغییراتی که در آن مشاهده می‌شود، این است که بارش‌ها تا پایان سال نرمال خواهد بود.» / همشهری 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار