غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق گفت‌وگوی عراقچی و دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس مادورو: آمریکا قصد بمباران ونزوئلا را دارد بیانیه فرماندهی سنتکام درباره توقیف نفتکش متخلف توسط سپاه پاسداران اظهارات جدید نتانیاهو درباره تشکیل کشور فلسطین نبرد سنگین نیرو‌های جولانی و قسد در حومه الرقه سخنگوی دولت: جمهوری اسلامی از سوی میانجی‌گران پیام‌هایی دریافت کرده جزئیات دیدار معاون سیاسی رئیس مجلس لبنان با لاریجانی جزئیات گفت‌وگوی پوتین و نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند

ترامپ در صدد جذب رای اعراب و مسلمانان ایالت چرخشی با وسط کشیدن پای دختر معاون جنگ طلب بوش

ترامپ در یک تجمع انتخاباتی در وارن، میشیگان، حومه دیترویت، گفت: «بسیاری از مسلمانان و عرب‌های آمریکایی دوستان و خانواده‌ای در خاورمیانه دارند، اما کامالا هریس با جنگ‌طلبانی مانند لیز چنی کمپین می‌کند. آنها می‌خواهند رأی عرب آمریکایی‌ها و مسلمان‌ها را به دست آورند، اما او لیز چنی را انتخاب می‌کند، کسی که پدرش تقریباً خاورمیانه را نابود کرد. فکر نمی‌کنم این... خیلی خوب پیش برود.»
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۳ - ۱۲ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 02
کد خبر: ۲۶۱۹۰۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ پولیتیکو نوشت: ترامپ در یک تجمع انتخاباتی در وارن، میشیگان، حومه دیترویت، گفت: «بسیاری از مسلمانان و عرب‌های آمریکایی دوستان و خانواده‌ای در خاورمیانه دارند، اما کامالا هریس با جنگ‌طلبانی مانند لیز چنی کمپین می‌کند. آنها می‌خواهند رأی عرب آمریکایی‌ها و مسلمان‌ها را به دست آورند، اما او لیز چنی را انتخاب می‌کند، کسی که پدرش تقریباً خاورمیانه را نابود کرد. فکر نمی‌کنم این... خیلی خوب پیش برود.»

در ادامه این مطلب امده است: ترامپ پیش از این در روز جمعه با اعضای جامعه لبنانی در دیربورن، میشیگان، بزرگ‌ترین شهر با اکثریت عرب در آمریکا دیدار کرده بود.

اگرچه عرب‌های آمریکایی به‌طور معمول به دموکرات‌ها رأی می‌دهند، اما حمایت هریس در نظرسنجی‌ها ۱۸ امتیاز پایین‌تر از سطح حمایت جو بایدن در سال ۲۰۲۰ است، در حالی که ترامپ به‌طور جزئی پیشرفت کرده است. دلیل این امر این است که بسیاری از رای‌دهندگان عرب و مسلمان احساس می‌کنند که رأی دادن به هریس غیرقابل قبول است، زیرا به گفته آنها، دولت بایدن با اسرائیل در بمباران غزه و جنوب لبنان همکاری می‌کند.

در نبرد مهم ایالت میشیگان، که حدود ۴۰۰،۰۰۰ عرب آمریکایی در آن زندگی می‌کنند، این امر می‌تواند تفاوت انتخاباتی تعیین‌کننده‌ای ایجاد کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار