رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

ناکامی مجدد صهیونیست ها از تشکیل دولت ائتلافی

ناکامی مجدد صهیونیست ها از تشکیل دولت ائتلافی ائتلاف آبی-سفید به رهبری بنی گانتز نیز به مانند سلفش بنیامین نتانیاهو در تشکیل دولتی ائتلافی ناکام مانده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۰ - ۰۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 28
کد خبر: ۲۶۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ چالش عدم تشکیل ائتلاف جهت سکانداری دولت ماه هاست که به چالشی بزرگ در سرزمین های اشغالی بدل شده تا آنجا که بنیامین نتانیاهو که به ایجاد ائتلاف های عجیب و غریب در اسرائیل شهره عام و خاص بوده نیز در تشکیل ائتلاف ناکام ماند.

 

رئیس رژیم صهیونیستی پس از ناکامی لیکود به رهبری نتانیاهو در تشکیل دولت، بنی گانتز رهبری ائتلاف آبی و سفید را مامور تشکیل کابینه کرده و به او ۲۸ هر روز جهت ایجاد دولت ائتلافی فرصت داده، امری که تا کنون با ناکامی بنی گانتز همراه بوده است.

 

بر اساس گزارش های منتشره از سوی رسانه های صهیونیستی، نشست مشترک بنی گانتز، رهبر ائتلاف «آبی- سفید» با بنیامین نتانیاهو، رهبر حزب «لیکود» و نخست‌وزیر فعلی اسرائيل، برای تشکیل یک دولت ائتلافی، بی‌نتیجه ماند.

 

بنابر گزارش‌ها، رهبری ائتلاف «آبی- سفید» که از سوی رییس جمهوری اسرائيل مامور تشکیل دولت شده است، شروط نتانیاهو را رد کرد. یکی از شروط نتانیاهو این بود که در دو سال نخست دولت ائتلافی، حتما او نخست‌وزیر باشد.

 

هیئت‌های نمایندگی دو حزب روز یکشنبه با هم دیدار کردند ولی رسانه‌ها در پایان این ملاقات خبر دادند که پیشرفتی حاصل نشده و لیکود از شروط خود عدول نکرده‌ است.

 

حزب آبی- سفید گفته که با احتمال چرخشی بودن نخست‌وزیری در صورت ائتلاف با حزب لیکود مخالف نیست اما بنیامین نتانیاهو اصرار دارد که در دو سال اول دولت جدید، نخست‌وزیر باشد و این قابل پذیرش نیست.

 

آبی- سفید همچنین اصرار لیکود به اینکه تمام احزاب راست و مذهبیِ حامی آن در دولت جدید حضور داشته باشند را رد کرده است.

 

پس از این مذاکرات، بنی گانتز با بنیامین نتانیاهو دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

به گزارش رسانه‌های اسرائیل، گانتز بعد از این ملاقات گفت که مسائل «اصولی» را با نتانیاهو مطرح کرد و ملاقات‌های دو رهبر ادامه خواهد یافت.

 

وی اظهار داشت: «هر چه در توان دارم به کار می‌گیرم تا از احتمال برگزاری یک انتخابات بیهوده جلوگیری کنم».

 

اگر گانتز نیز به مانند نتانیاهو نتواند ظرف ۲۸ روز دولت تشکیل دهد، احتمال دارد برای بار دیگر در اسرائیل انتخابات سراسری برگزار شود.

 

رهبران هر دو حزب گفته‌اند که تمام تلاش خود را خواهند کرد تا از برگزاری یک انتخابات دیگر جلوگیری کنند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار