پزشکیان به زیاد النخاله: کنار فلسطین هستیم سرلشکر باقری: آسیب اندک وارد شده به دفاع هوایی به طور کامل ترمیم شده است ادامه بررسی پیوستن ایران به پالرمو و CFT در مجمع تشخیص مصلحت سرلشکر سلامی: سپاه از نظر تسلیحات و سخت افزار رزمی همپای پیشرفت‌های دنیا در حرکت است رهبر انقلاب: منتظر اقدام قطر برای بازگرداندن مطالبات ایران هستیم/ تفاوتی بین روسای جمهور آمریکا نیست عارف: شاخص‌های فرهنگی نگران‌کننده است استقبال پزشکیان از امیر قطر در سعدآباد پزشکیان: آیا با استیضاح همتی مشکلات ارزی اصلاح می‌شود؟ سردار حاجی زاده: عملیات وعده صادق ۳ حتما انجام می‌شود جزئیات بررسی طرح استیضاح همتی در جلسه کمیسیون اقتصادی مجلس پزشکیان: ظرفیت‌ها را برای کاهش وابستگی به نفت مد نظر داریم رهبر انقلاب در دیدار دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین: طرح احمقانه آمریکا برای غزه به هیچ‌جا نخواهد رسید واکنش پزشکیان به شایعه برکناری فرزین: به حل مشکلات مصممیم درخواست فرمانده کل سپاه پاسداران از نخبگان مهاجر ایرانی / برای کمک به ایران برگردید سردار فدوی: وعده صادق ۳ به موقع اجرا خواهد شد / حمایت ایران از مظلومان ادامه دارد

عضو هیئت رئیسه مجلس:‌ مخالف گرانی بنزین هستیم

عضو هیئت رئیسه مجلس با تاکید بر لزوم تناسب میزان حقوق با تورم، گفت: دولت میزان افزایش حقوق برای سال آینده را به ۳۵ تا ۴۰ درصد افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۷ - ۲۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 11
کد خبر: ۲۶۲۷۱۸

به گزارش راهبرد معاصر، مجتبی یوسفی با تاکید بر اینکه لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ یکسری ابهامات دارد، اظهار کرد: نگرانی بنده آن است که سفره مردم در سال آینده کوچک‌تر شود و تورم افزایش شدید پیدا کند.

 

وی بیان کرد: الان مردم با قیمت گزاف خودرو خریداری می‌کنند و آیا آنان مقصر هستند که میزان مصرف یک خودروی نو در ۱۰۰ کیلومتر، ۱۰ تا ۱۲ لیتر است یا مصرف کامیون ۳۰ تا ۳۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است؟ آیا مردم باید هزینه سوءمدیریت مافیای خودرو را دهند؟

 

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ما مخالف افزایش قیمت بنزین و حامل‌های انرژی هستیم، متذکر شد: بنده در مجلس قبل و در زمان حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی جزو معدود نمایندگانی بودم که با این موضوع مخالفت کردم، اما به آن مخالفت‌ها توجه نشد و الان می‌بینیم که حذف ارز دولتی برخی از کالاها باعث افزایش هزینه سبد خانوار شد.

 

همراهی مجلس با دولت

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس با کلیات لایحه بودجه سال آینده موافقت کرد تا با دولت همراهی کند اما درباره جزئیات آن حرف داریم، گفت: نکته بعدی درباره لایحه بودجه سال آتی مربوط به افزایش حقوق‌ها به میزان ۲۰ درصد است، در حالی که تورم به گفته نهادهای رسمی کشور حدود ۳۵ درصد و حتی در بازار بیش از ۴۰ درصد است.

 

یوسفی ادامه داد: با این شرایط یعنی سال آینده ۴۰ درصد به هزینه‌های مردم اضافه می‌شود و در مقابل، افزایش حقوق آنان فقط ۲۰ درصد است و به این معناست که عملاً نه تنها افزایش حقوق اتفاق نمی‌افتد، بلکه ۲۰ درصد سطح خرید مردم کاهش می‌یابد.

 

لزوم تناسب حقوق با تورم

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز ما به صراحت می‌گوئیم که موافق افزایش حقوق بازنشستگان، کارمندان، کارگران بر اساس میزان تورم هستیم. دولت حقوق‌ها را برای سال آینده ۳۵ تا ۴۰ درصد افزایش دهد و ما در مجلس با افتخار به آن رأی می‌دهیم.

 

وی در واکنش به این سوال که گویا در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ دولت تدابیری اتخاذ کرده است تا از خانوارهای پرجمعیت‌تر حمایت بیشتری شود، به این صورت که ضریب افزایش حقوق ۲۰ درصد است، اما «قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» در افزایش حقوق‌ها اثر دارد و با توجه به افزایش عائله‌مندی افراد، این ضریب بر احکام پرسنلی کارکنان دولت اثر می‌گذارد، گفت: حق عائله‌مندی موضوع جدیدی نیست و همواره به این صورت بوده که کسی که تعداد بیشتری فرزند دارد، از فردی که تعداد فرزند کمتری دارد، حق عائله‌مندی بیشتری دریافت می‌کند و دولت این کار را به عنوان افزایش حقوق در نظر گرفته است؟ این کار بازی با الفاظ است.

 

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به کاهش ارز اختصاص یافته به کالاهای اساسی و دارو در لایحه بودجه سال آینده کشور، اظهار کرد: وقتی دولت ارز اختصاص یافته به کالاهای اساسی و دارو را کاهش داده، چگونه می‌خواهد این موضوع را جبران کند؟ آیا با این کار قرار است داروهای خاص و کالاهای اساسی گران شود؟ دولت باید در این زمینه شفاف‌سازی کند./ مهر

ارسال نظر