هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید طرح ترافیک در پایتخت از فردا اجرا می‌شود تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش آمار رسمی شهدای حمله اسرائیل به زندان اوین اعلام شد + جزئیات ۳ روز رگبار باران و رعد و برق در نوار شمالی و ۲ استان دیگر / خیزش گرد و خاک در بخش‌هایی از کشور اورژانس تهران نیرو جذب می‌کند + شرایط پنجمین امدادگر هلال احمر به شهادت رسید پیکر شهید طهرانچی و همسرش در حرم عبدالعظیم آرام گرفت بازسازی بافت پیچیده گوش موش‌ها با فعال‌سازی یک کد ژنتیکی باستانی دادستان کل کشور: اتباع غیرمجاز باید هرچه سریع‌تر کشور را ترک کنند بازگشت ساعات کاری میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار به قبل حریق عمدی دو دستگاه تریلی توسط مخلان نظم و امنیت در لاشار هواشناسی ایران ۷ تیر؛ رگبار، باد شدید و گردوخاک در ۱۳ استان وزیر ارتباطات: اینترنت به حالت عادی بازگشت

وزارت بهداشت: مطالبات پرستاران در اولویت است

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به درخواست‌های پرستاران و مجموعه سلامت استان فارس تأکید کرد که مطالبات این قشر در اولویت کار وزارت بهداشت است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 14
کد خبر: ۲۶۳۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دبیرکل خانه پرستاران مهاجرت را یکی از دلایل کمبود پرستاران دانست و افزود: تغییر شغل پرستاران نیز دیگر عامل کمبود این نیروهاست. چرا که پرستار تصور می‌کند با اشتغال یک کار آزاد بسیار راحت‌تر می‌تواند درآمدزایی داشته باشد در حالی‌که شغل پرستاری مسئولیت بالایی دارد و پر استرس است و پرستار همواره با بیماری‌های پر خطر مواجه است. ساده‌ترین کار جایگزین برای پرستاران، تاکسی‌های اینترنتی است که می‌توانند در آن اشتغال داشته باشند.

در پی اعتصاب و درخواست پرستاران در مراکز درمانی شیراز، معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عصر امروز، ۲۴ آبان در سفر به شیراز با نمایندگان جامعه پرستاری استان فارس دیدار کرد که در این نشست مباحثی در خصوص درخواست‌ها و مطالبات و رفع چالش‌های حوزه پرستاری مطرح شد.

عباس عبادی در این نشست با ذکر این نکته که نیت دولت چهاردهم افزایش رضایت‌مندی مردم و تأمین نیاز‌های کشور است، افزود: پیگیری مطالبات کارکنان مجموعه سلامت به ویژه پرستاران و تامین کمبود‌های دارویی، در اولویت دستور کار مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

وی با ابراز امیدواری از اینکه آینده‌ای سرشار از صلح و آرامش پیش‌روی مردم دنیا و کشورمان باشد، از تلاش مجموعه سلامت فارس در راستای خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نکاتی را در خصوص وضعیت مطالبات مجموعه سلامت فارس و اقداماتی که در این زمینه انجام شده است، را مطرح کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست برای عملیاتی کردن خواسته‌های کادر سلامت استان فارس اعلام آمادگی کرد و گفت: مواردی که در اختیار مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز است، در دستور کار قرار دارد و خواسته‌های منطقی در حال پیگیری و زمینه برای رفع نیازمندی‌ها و افزایش رضایتمندی‌ها فراهم است.

سیدبصیر هاشمی، تسهیل شرایط و امور رفاهی کارکنان سلامت و به ویژه پرستاران از اولویت دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد و افزود: پیگیر مطالبات پرستاران استان هستیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار