آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس آذربایجان غربی فردا دوم دی ۱۴۰۴ تعطیل شد باران چهارشنبه به تهران می‌رسد/ بارش برف در مناطق غربی تعطیلی مدارس تهران فردا دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ + جزئیات نحوه اجرای طرح و زوج فرد در روز دوشنبه ۲ دی ۱۴۰۴ پای چت جی پی تی به یک پرونده قتل و خودکشی باز شد نحوه فعالیت آموزشی مدارس چهارمحال و بختیاری ۲ دی ۱۴۰۴ تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلم سال ۱۴۰۵ فعالیت مدارس ابتدایی اراک و برخی از روستا‌ها فردا دوشنبه غیرحضوری شد آمار جدید ابتلا به تب دنگی در کشور/ پشه آئدس در کدام استان‌ها دیده شده است؟ اعلام ساعت کاری ادارات سیستان و بلوچستان تا نیمه فروردین مهار موج شدید آنفلوآنزا در کشور طی هفته جاری ادارات استان سمنان فردا تنها ۴ ساعت فعال خواهند بود کلاهبردار متروی تهران دستگیر شد

وزارت بهداشت: مطالبات پرستاران در اولویت است

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به درخواست‌های پرستاران و مجموعه سلامت استان فارس تأکید کرد که مطالبات این قشر در اولویت کار وزارت بهداشت است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۹ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 14
کد خبر: ۲۶۳۰۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دبیرکل خانه پرستاران مهاجرت را یکی از دلایل کمبود پرستاران دانست و افزود: تغییر شغل پرستاران نیز دیگر عامل کمبود این نیروهاست. چرا که پرستار تصور می‌کند با اشتغال یک کار آزاد بسیار راحت‌تر می‌تواند درآمدزایی داشته باشد در حالی‌که شغل پرستاری مسئولیت بالایی دارد و پر استرس است و پرستار همواره با بیماری‌های پر خطر مواجه است. ساده‌ترین کار جایگزین برای پرستاران، تاکسی‌های اینترنتی است که می‌توانند در آن اشتغال داشته باشند.

در پی اعتصاب و درخواست پرستاران در مراکز درمانی شیراز، معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی عصر امروز، ۲۴ آبان در سفر به شیراز با نمایندگان جامعه پرستاری استان فارس دیدار کرد که در این نشست مباحثی در خصوص درخواست‌ها و مطالبات و رفع چالش‌های حوزه پرستاری مطرح شد.

عباس عبادی در این نشست با ذکر این نکته که نیت دولت چهاردهم افزایش رضایت‌مندی مردم و تأمین نیاز‌های کشور است، افزود: پیگیری مطالبات کارکنان مجموعه سلامت به ویژه پرستاران و تامین کمبود‌های دارویی، در اولویت دستور کار مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

وی با ابراز امیدواری از اینکه آینده‌ای سرشار از صلح و آرامش پیش‌روی مردم دنیا و کشورمان باشد، از تلاش مجموعه سلامت فارس در راستای خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.
معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نکاتی را در خصوص وضعیت مطالبات مجموعه سلامت فارس و اقداماتی که در این زمینه انجام شده است، را مطرح کرد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز در این نشست برای عملیاتی کردن خواسته‌های کادر سلامت استان فارس اعلام آمادگی کرد و گفت: مواردی که در اختیار مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز است، در دستور کار قرار دارد و خواسته‌های منطقی در حال پیگیری و زمینه برای رفع نیازمندی‌ها و افزایش رضایتمندی‌ها فراهم است.

سیدبصیر هاشمی، تسهیل شرایط و امور رفاهی کارکنان سلامت و به ویژه پرستاران از اولویت دانشگاه علوم پزشکی شیراز عنوان کرد و افزود: پیگیر مطالبات پرستاران استان هستیم. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار