تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد

استقبال آمریکا از سفر گروسی به ایران: با مدیرکل آژانس موافقیم که برای حل اختلافات میان ایران و آژانس زمان اهمیت زیادی دارد

استقبال آمریکا از سفر گروسی به ایران: با مدیرکل آژانس موافقیم که برای حل اختلافات میان ایران و آژانس زمان اهمیت زیادی دارد معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به سفر «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران از این سفر بطور تلویحی استقبال کرد، اما با تکرار ادعا‌های واشنگتن مدعی شد: ما می‌خواهیم اطمینان یابیم که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند. او همچنین افزود: ما با اظهارات مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مبنی بر اینکه برای حل اختلافات میان ایران و آژانس زمان اهمیت زیادی دارد، موافقیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۸ - ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 15
کد خبر: ۲۶۳۱۰۸

 به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در واکنش به سفر «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی به ایران از این سفر بطور تلویحی استقبال کرد، اما با تکرار ادعا‌های واشنگتن مدعی شد: ما می‌خواهیم اطمینان یابیم که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند.

خبرنگاری از ودانت پاتل معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری روز پنجشنبه به وقت محلی سوال کرد، همانطور که می‌دانید گروسی در ایران حضور دارد و به امروز در یک جلسه مطبوعاتی اعلام کرد که قصد دارد از تاسیسات هسته‌ای فوردو و نطنز دیدار کند نظر شما چیست آیا ایران در حال تغییر رویکرد است؟

این مقام وزارت خارجه آمریکا پاسخ داد: «ما برای در نظر گرفتن هر نشانه‌ای از تغییر رفتار و رویکرد ایران با احتیاط عمل می‌کنیم. ما می‌خواهیم این تغییر را به صورت عملی مشاهده کنیم نه اینکه تنها شاهد بروز نشانه‌های تغییر و اظهارات ایران باشیم.»

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در عین حال با تکرار ادعا‌های واشنگتن مدعی شد: «همه گزینه‌های ما روی میز باقی می‌ماند، زیرا با توجه به این که ما شاهد تشدید تنش‌های ایران در سراسر جهان، از جمله تشدید تنش‌های هسته‌ای بوده‌ایم، و سابقه این کشور در عدم همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در موضوعات باقی مانده را شاهدیم، ما فکر می‌کنیم سفر مدیرکل به ایران اقدام مناسبی است.»

او همچنین افزود: ما با اظهارات مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مبنی بر اینکه برای حل اختلافات میان ایران و آژانس زمان اهمیت زیادی دارد، موافقیم.

این سخنگوی وزارت خارجه آمریکا برغم اینکه سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا نیز گفته اند که ایران تصمیمی برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد، مدعی شد: «همانطور که رئیس جمهور آمریکا و همچنین وزیر امور خارجه ما بار‌ها اعلام کرده‌اند ما می‌خواهیم اطمینان یابیم که ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست پیدا نمی‌کند. ما همچنان از ابزار مختلف موجود برای دستیابی به این هدف استفاده خواهیم کرد و همه گزینه‌ها همچنان روی میز هستند.»

پاتل در ادامه ادعاهایش افزود:، زیرا با توجه به این که ما شاهد تشدید تنش‌های ایران در سراسر جهان، از جمله تشدید تنش‌های هسته‌ای بوده‌ایم، و سابقه این کشور در عدم همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی را در موضوعات باقی مانده شاهد هستیم، فکر می‌کنیم سفر مدیرکل به ایران اقدام مناسبی است.

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در پاسخ به این سوال که سه کشور اروپایی آلمان، انگلیس و فرانسه هفته آینده در شورای حکام آژانس سعی خواهند کرد یک قطعنامه علیه ایران تصویب کنند آیا آمریکا همراه با این تلاش‌ها است؟ پاسخ داد: ما پیش از برگزاری جلسه شورای حکام با سه شریک اروپایی خود گفتگو خواهیم کرد و به صورت کلی از این تلاش‌ها حمایت می‌کنیم تا ایران را پاسخگو کنیم.

پاتل تصریح کرد: «بیش از این وارد جزئیات نمی‌شوم، اما به همکاری با دیگر اعضای شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادامه خواهیم داد تا از همکاری کامل ایران با آژانس اطمینان حاصل کنیم.» / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار