نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

بایدن خطاب به ترامپ: ایران فوری‌ترین تهدید برای امنیت ملی آمریکا است

بە گفتە سالیوان، بایدن در گفتگو با ترامپ تأکید کردە است: «فوری‌ترین مسئله این است که ایران و گروه‌های نیابتی آن همچنان اقداماتی انجام می‌دهند که مستقیماً آمریکایی‌ها و منافع ایالات متحده در خاورمیانه را تهدید می‌کند و باید به صورت فوری با آن برخورد شود.»
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۱ - ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 15
کد خبر: ۲۶۳۱۱۳

 به گزارش راهبرد معاصر؛ جیک سالیوان، مشاور امنیت ملی بایدن، دربارە این نشست به خبرنگاران گفت که "تنش‌های فزاینده در خاورمیانه به دلیل درگیری در غزه، حکومت ایران و گروه‌های شبه‌نظامی وابسته به آن را به خطری مداوم برای آمریکا و شهروندانش تبدیل کرده است. "

همچنین بە گفتە سالیوان، بایدن در گفتگو با ترامپ تأکید کردە است: «فوری‌ترین مسئله این است که ایران و گروه‌های نیابتی آن همچنان اقداماتی انجام می‌دهند که مستقیماً آمریکایی‌ها و منافع ایالات متحده در خاورمیانه را تهدید می‌کند و باید به صورت فوری با آن برخورد شود.»

در این جلسه که روز چهارشنبه ۱۳ نوامبر برگزار شد، بایدن و ترامپ درباره "مسائل مهم امنیت ملی و سیاست داخلی" و همچنین موارد مهم در دستور کار کنگره برای دوره انتقالی، از جمله تأمین بودجه دولت و کمک‌های اضطراری مورد درخواست رئیس‌جمهوری، گفتگو کردند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار