ناگفته‌هایی از جنگ ۱۲ روزه / ایران چگونه بر ریز پرنده‌ها غلبه کرد؟ / سخنگوی سپاه: دشمن امروز در شرایط جنگی قرار ندارد ادعای یک نماینده مجلس: تلگرام به زودی رفع فیلتر می‌شود تازه‌ترین خبر از طرح ساماندهی کارکنان دولت / نیرو‌های شرکتی تعیین تکلیف شدند؟ سخنگوی سپاه: در ترور شهید هنیه خراب‌کاری در کار نبود / محل شهادت وی اقامتگاه نیروی قدس در کاخ سعدآباد بود + ویدئو سردار وحیدی: دشمنان جرأت نگاه چپ به ایران اسلامی را ندارند؛ امنیت در مرز‌های آبی برقرار است شفاف‌سازی مشاور فرمانده کل سپاه از اهداف عملیات‌های وعده صادق/ طائب: امروز نسل زد می‌گوید چرا موشک کمتر می‌خرید؟ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه صادر کرد پاسخ فضائلی به شایعات هتل بوداپست بررسی مجدد آخرین وضعیت تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی مجلس شهادت ۲ بسیجی در محور زاهدان-خاش + عکس و جزییات  زنگنه: تعاملات بانکی و تجاری ایران و روسیه باید چندبرابر شود اف‌بی‌آی از خنثی سازی حمله تروریستی خبر داد مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند

پزشکیان: برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم؛ قرار نیست بر آنها تحکم کنیم

رئیس جمهور با بیان اینکه ما برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم و قرار نیست بر آنها تحکم کنیم، گفت: مردم مهمترین و گرانبهاترین سرمایه نظام اسلامی هستند و آنچه موجب دلمردگی و ناامیدی مردم به ویژه جوانان می‌شود، تبعیض و بی‌عدالتی است و اگر ما با عمل و اقدام خود بتوانیم رضایت مردم را جلب کنیم، هیچ قدرتی توان رویایی با کشور ما را نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 21
کد خبر: ۲۶۳۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های نخستین سفر استانی دولت وفاق ملی به مقصد سیستان و بلوچستان، ظهر امروز پنج‌شنبه با جمعی از علمای شیعه و اهل سنت و سران طوایف استان دیدار و گفتگو کرد.

رئیس جمهور در این دیدار ضمن قدردانی از تلاش‌های صورت گرفته در راستای حفظ وحدت و یکپارچگی استان، به تبیین و تشریح رویکرد دولت وفاق ملی در مدیریت اجرایی کشور پرداخت و با تأکید بر توسعه مناطق کم برخوردار کشور و همچنین گسترش مناسبات و تعاملات با کشور‌های همسایه و اسلامی به عنوان اولویت‌های اصلی دولت گفت: ما از ابتدای آغاز به کار دولت، بنای خود را بر تقویت وفاق و همدلی در داخل و توسعه تعاملات با همه کشورها، به ویژه کشور‌های منطقه گذاشتیم، اما متاسفانه رژیم صهیونیستی در همان ابتدا با ترور اسماعیل هنیه قصد داشت تمرکز و برنامه‌های ما را به هم بریزد و در ادامه نیز با تشدید جنایات در غزه و گسترش دامنه تنش و بحران به لبنان ما را وادار به واکنش کرد.

پزشکیان با بیان اینکه تأکید بر تقویت وحدت، وفاق و انسجام برگرفته از سیره نبوی است و ریشه در باور و اعتقاد ما دارد، افزود: اگر کشور‌های اسلامی خود را مسلمان واقعی می‌دانند چرا باید بر سر مسایل کم اهمیت با یکدیگر اختلاف کنند؟

رئیس جمهور یکی از مهمترین دلایل تداوم جنایتگری رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان را تفرقه و چند دستگی در میان امت اسلامی دانست و گفت: ما معتقدیم بخش مهمی از اختلافات میان مسلمانان ریشه در توطئه‌های طراحی شده از سوی رژیم صهیونیستی با هدف جلوگیری از وحدت و یکپارچگی امت اسلامی دارد و اگر ما به راستی به دنبال احیای سنت رسول اکرم (ص) هستیم باید دست از اختلاف برداریم و بهانه سواستفاده را از دشمنان بگیریم.

پزشکیان همچنین در واکنش به رفتار سیاسی و خصمانه کشور‌های اروپایی در مواجه با کشورمان گفت: ما بار‌ها اعلام کرده‌ایم که با هیچ کشوری خصومت نداریم و به دنبال گسترش مناسبات خود با جهان هستیم، اما قطعا زیر بار زور هم نخواهیم رفت؛ نه به کسی زور می‌گوییم و نه زور می‌پذیریم.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود در جمع علمای شیعه و اهل سنت و سران طوایف استان سیستان و بلوچستان، برنامه‌ریزی و تلاش برای رفع ناعدالتی‌ها، تبعیض‌ها و محرومیت‌ها از چهره استان را از دستور کار‌های مهم دولت برشمرد و تصریح کرد: حقیقتا وضعیت فعلی سیستان و بلوچستان به رغم وجود ظرفیت‌های فراوان، زیبنده استان و مردم شریف و نجیب و وفادار آن نیست و بنای دولت رفع مشکلات استان، رفتار با مردم بر اساس حق و عدالت و جلب رضایتمندی آنهاست.

پزشکیان در ادامه مردم را مهمترین و گرانبهاترین سرمایه نظام اسلامی عنوان کرد و گفت: آنچه موجب دلمردگی و ناامیدی مردم به ویژه جوانان می‌شود، تبعیض و بی‌عدالتی است و اگر ما با عمل و اقدام خود بتوانیم رضایت مردم را جلب کنیم، هیچ قدرتی توان رویایی با کشور ما را نخواهد داشت.

رئیس جمهور با بیان اینکه ما برای خدمتگزاری به مردم آمده‌ایم و قرار نیست بر آنها تحکم کنیم، تصریح کرد: تلاش خواهیم کرد برای همه مسایل و مشکلات استان چاره اندیشی کنیم و بر این باوریم که اگر دست به دست هم دهیم و با یکدیگر یکدل و برادر باشیم خواهیم توانست بر همه مشکلات غلبه کنیم.

پیش از سخنان رئیس جمهور، مولوی عبدالحمید اسماعیل‌زهی امام جمعه اهل سنت مسجد جامع زاهدان، ضمن ابراز خرسندی از سفر دولت وفاق ملی به استان سیستان و بلوچستان و قدردانی از رویکرد مردم مدارانه و عدالت محور پزشکیان گفت: آنچه جنابعالی در جریان تبلیغات انتخاباتی بیان می‌کردید ناشی از درک و فهم عمیق شما نسبت به مطالبات مردم بود و پیروزی شما در انتخابات نیز از همین مسئله مهم نشات می‌گیرد.

امام جمعه اهل سنت مسجد مکی زاهدان در ادامه با بیان اینکه بحمدالله مردم ایران، مردمانی بسیار خوب و بافرهنگ و نسبت به خدمتگزاران خود قدردان هستند، تصریح کرد: به عقیده ما حفظ کرامت و جلب رضایت مردم برای کشور امری حیاتی است و هر سیاستی که منجر به رضایتمندی مردم شود برترین و بهترین سیاست است.

در ادامه این جلسه نیز تعدادی از علمای شیعه و اهل سنت و سران طوایف استان به بیان نظرات، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود از جمله توسعه درشان و تراز مردم سیستان و بلوچستان، استفاده از ظرفیت مرزها، فعال‌سازی و توسعه معادن استان، مشارکت‌دهی مردم در طرح‌های کلان استان، استفاده از ظرفیت مردمی در تأمین امنیت، اتخاذ تصمیمات فرهنگی متناسب با شرایط فرهنگی و اجتماعی استان، لزوم توجه ویژه به موضوع آسیب‌های اجتماعی به ویژه در میان نسل جوان، توجه به ظرفیت‌های گردشگری استان و لزوم احیای مصوبات سفر رهبری معظم انقلاب به سیستان و بلوچستان پرداختند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار