جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه

هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد

هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان با تداوم سامانه بارشی، آسمان استان نیمه‌ابری تا ابری، گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید در گستره استان و رخداد مه، گاهی بارش برف‌وباران در دامنه‌ها و ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۹ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 21
کد خبر: ۲۶۳۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: از بعد از ظهر روز دوشنبه (۵ آذرماه) با نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور به‌تدریج افزایش ابر و بارش باران در استان پیش‌بینی می‌شود.

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان با تداوم سامانه بارشی، آسمان استان نیمه‌ابری تا ابری، گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید در گستره استان و رخداد مه، گاهی بارش برف‌وباران در دامنه‌ها و ارتفاعات پیش‌بینی می‌شود.

فردا در تهران آسمان صاف تا قسمتی ابری خواهد بود و در برخی ساعات، باد افزایش یافته و گاهی وزش باد نسبتاً شدید تا شدید در نیمه جنوبی و بخش‌های غربی استان پیش‌بینی می‌شود. همچنین، بهبود نسبی کیفیت هوا در بیشتر مناطق استان مورد انتظار است.

از روز شنبه تا ظهر دوشنبه آسمانی صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد ملایم و روند تدریجی انباشت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در نواحی پرتردد استان به‌ویژه مناطق مرکزی و جنوبی پیش روی تهران خواهد بود.

از بعدازظهر روز دوشنبه نیز بانفوذ سامانه بارشی از غرب کشور تدریج افزایش ابر همراه با وزش باد، بارش باران با احتمال رعدوبرق و در ارتفاعات رخداد مه و بارش پراکنده برف دور از انتظار نمی‌باشد.

گفتنی است، پایتخت امروز در سردترین ساعات، کمینه دمای ۹ درجه سانتی گراد و در گرم‌ترین ساعات بیشینه دمای ۱۷ درجه سانتی‌گراد را تجربه خواهد کرد.

طی ۲۴ ساعت گذشته آبعلی و میگون با کمینه دمای صفر درجه سانتی‌گراد سردترین و ورامین و پاکدشت با ۲۱ درجه سانتی‌گراد، گرم‌ترین شهر‌های تهران بودند. / فارس

کلمات کلیدی: هواشناسی باران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده