سفر ابو محمد جولانی به جمهوری آذربایجان شروط پ. ک. ک برای ورود به عرصه سیاسی: آزادی «عبدالله اوجالان»، خواسته اصلی ما برای ادامه روند صلح است موارد اختلافی میان حماس و اسرائیل در مذاکرات آتش‌بس واکنش سازمان ملل و فیدان به خلع سلاح پ. ک. ک بیانیه وزارت خارجه آمریکا درباره کشته شدن یک شهروند آمریکایی در کرانه باختری اخراج دسته‌جمعی در وزارت خارجه آمریکا؛ ۱۳۵۰ دیپلمات کنار گذاشته شدند موافقت آمریکا با فروش احتمالی تجهیزات پشتیبانی A-۲۹ Super Tucano به ارتش لبنان هدیه ویژه نتانیاهو برای ترامپ اذعان هاآرتص به دستیابی هکر‌های ایرانی به اطلاعات صد‌ها مقام اسرائیلی سرکرده پ‌ک‌ک برای دومین بار خواستار خلع سلاح این گروه شد سفارت چین: به ایران موشک نداده‌ایم سفر هیئت قطری به آمریکا / جزئیات برنامه این گروه در کاخ سفید نتانیاهو: با ترامپ درباره تلاش‌ها برای آزادی زندانیان در غزه صحبت کردم بازداشت نظامیان بخش پدافند هوایی اسرائیل به اتهامات جنسی عراقچی با محمد بن سلمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد

بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام

کشور‌های بلاروس، جمهوری خلق چین، جمهوری کوبا، جمهوری اسلامی ایران، جمهوری نیکاراگوئه، فدراسیون روسیه، جمهوری عربی سوریه، جمهوری زیمبابوه و جمهوری بولیواری ونزوئلا بیانیه مشترکی درباره «توافق پادمانی با جمهوری اسلامی ایران منتشر کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 21
کد خبر: ۲۶۳۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  در این بیانیه «تعهد دیرینه» ایران به منع اشاعه هسته‌ای به عنوان یکی از طرف‌های معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی یادآوری و از ادامه تعاملات میان جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال شده است.

امضاکنندگان این بیانیه مشترک ضمن تقدیر از سفر اخیر رافائل گروسی، مدیر کل آژانس به ایران ابراز امیدواری کرده‌اند این تحول مسیر را برای افزایش تعاملات و همکاری‌ها میان دو طرف در جهت حل و فصل دو موضوع باقی‌مانده هموار کند.
این بیانیه ضمن یادآوری خروج آمریکا از برجام، از آن به عنوان اقدامی «غیرقانونی و یکجانبه» یاد کرده و تأکید می‌کند که واشنگتن، تروئیکای اروپا و اتحادیه اروپا پس از آن رویداد تنها به تشدید تنش‌ها روی آورده‌اند.
طرف‌های امضاکننده این بیانیه مشترک همچنین یادآوری کرده‌اند که دولت کنونی آمریکا هم بر خلاف وعده‌هایش نه تنها ایالات متحده را به برجام بازنگرداند بلکه سیاست فشار حداکثری دولت قبلی آمریکا را ادامه داد.

امضاکنندگان بیانیه خاطرنشان کرده‌اند: «دولت جدید آمریکا مسئولیت دارد اشتباهش در سال ۲۰۱۸ را جبران کند و ایالات متحده را بدون هیچ پیش‌شرطی به تعهداتش ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل برگرداند.» / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار