وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است

بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام

کشور‌های بلاروس، جمهوری خلق چین، جمهوری کوبا، جمهوری اسلامی ایران، جمهوری نیکاراگوئه، فدراسیون روسیه، جمهوری عربی سوریه، جمهوری زیمبابوه و جمهوری بولیواری ونزوئلا بیانیه مشترکی درباره «توافق پادمانی با جمهوری اسلامی ایران منتشر کردند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۵ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 21
کد خبر: ۲۶۳۷۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛  در این بیانیه «تعهد دیرینه» ایران به منع اشاعه هسته‌ای به عنوان یکی از طرف‌های معاهده منع گسترش سلاح‌های اتمی یادآوری و از ادامه تعاملات میان جمهوری اسلامی ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی استقبال شده است.

امضاکنندگان این بیانیه مشترک ضمن تقدیر از سفر اخیر رافائل گروسی، مدیر کل آژانس به ایران ابراز امیدواری کرده‌اند این تحول مسیر را برای افزایش تعاملات و همکاری‌ها میان دو طرف در جهت حل و فصل دو موضوع باقی‌مانده هموار کند.
این بیانیه ضمن یادآوری خروج آمریکا از برجام، از آن به عنوان اقدامی «غیرقانونی و یکجانبه» یاد کرده و تأکید می‌کند که واشنگتن، تروئیکای اروپا و اتحادیه اروپا پس از آن رویداد تنها به تشدید تنش‌ها روی آورده‌اند.
طرف‌های امضاکننده این بیانیه مشترک همچنین یادآوری کرده‌اند که دولت کنونی آمریکا هم بر خلاف وعده‌هایش نه تنها ایالات متحده را به برجام بازنگرداند بلکه سیاست فشار حداکثری دولت قبلی آمریکا را ادامه داد.

امضاکنندگان بیانیه خاطرنشان کرده‌اند: «دولت جدید آمریکا مسئولیت دارد اشتباهش در سال ۲۰۱۸ را جبران کند و ایالات متحده را بدون هیچ پیش‌شرطی به تعهداتش ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل برگرداند.» / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار