آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

زاکانی: شهید فخری‌زاده باعث پیشرفت جهش‌وار علمی کشور شد

زاکانی: شهید فخری‌زاده باعث پیشرفت جهش‌وار علمی کشور شد شهردار تهران گفت: مجاهدت شهدای علمی مانند شهید فخری‌زاده باعث پیشرفت جهش‌وار علمی کشور شد و ما را از بند استعمار نجات داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 23
کد خبر: ۲۶۳۸۴۵

به گزارش راهبرد معاصر، نخستین ویژه برنامه «ستارگان شهر» با محوریت گرامیداشت دانشمند هسته‌ای شهید محسن فخری‌زاده، ظهر امروز  سوم آذر ماه  با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، حجت الاسلام عبدالحسین خسرو پناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، فریدون عباسی دوانی رئیس انجمن هسته‌ای ایران و دیگر مدیران و مسئولان در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد.

 

شهردار تهران در ابتدای این آیین با تاکید بر سنت قرآنی در یاری مومنان اهل حق گفت: خداوند در آیه ۱۶ سوره مبارکه جن در توصیف اهل ایمان می‌فرمایند؛ «وَأَن لَوِ استَقاموا عَلَی الطَّریقَةِ لَأَسقَیناهُم ماءً غَدَقًا» مطابق آیه مومنانی مانند شهید فخری زاده که بر مسیر حق استقامت ورزیدند از نعمت الهی سیراب شده‌اند.

 

وی افزود: شهدا نیاز به برگزاری مراسم بزرگداشت ندارند و ما به برگزاری چنین رویداد‌هایی نیازمندیم و همانطور که رهبر انقلاب فرمودند امروز ارزش زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست.

 

زاکانی در ادامه با تجلیل از جایگاه شهدای هسته‌ای گفت: شهید فخری زاده پرچمدار استقلال علمی در کشور است و ما نیز مدیون مجاهدت‌های ایشان هستیم. زیرا در دو قرن گذشته نفوذ استعمار باعث عقب ماندگی ایران شده بود، اما مجاهدت شهدای علمی مانند شهید فخری زاده باعث پیشرفت جهش وار علمی کشور شد و ما را از بند استعمار نجات داد.

 

شهردار تهران تاکید کرد: مجاهدت‌های علمی شهید فخری زاده به مردم ایران هویت ملی بخشید؛ پیشرفت علمی که در نتیجه تلاش‌های دانشمندان هسته‌ای در ایران ایجاد شده باعث صیانت علمی ایران در برابر بیگانگان شد و ماندگاری راه انقلاب را تضمین کرد.

 

زاکانی گفت: در حوزه موشکی اسم شهید تهرانی مقدم و در حوزه هسته‌ای و فناوری‌های نوینی که مختص به حوزه دانشی خاصی است و برای ما یک برجستگی اساسی ایجاد می‌کند، نقش شهید فخری‌زاده نقش بی بدیل و ممتازی است.

 

وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: ایران در حوزه هسته‌ای با افتخارآفرینی دانشمندان خود در لبه علم حرکت می‌کند. دستیابی ایران به دانش هسته‌ای باعث ایجاد امکانات علمی در حوزه‌های مختلف انرژی، پزشکی، کشاورزی و... برای مردم کشورمان و در نگاه بزرگتر برای مسلمانان و مستضعفین جهان شده است.

 

زاکانی در پایان گفت: جمهوری اسلامی ایران مفتخر به پرورش شهدای دانشمندی است که از طریق بندگی خدا به درجات اعلای علمی رسیده‌اند. برگزاری جلسات بزرگداشت این شهدا سبب آشنایی نسل جدید با الگو‌های علمی کشور می‌شود تا با بهره‌گیری از راه آنان آینده کشور را متحول کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار