توضیحات مقام ارشد روس درباره توافق شراکت راهبردی تهران-مسکو-راهبرد معاصر
رهبر انصارالله یمن: جنگ مردم سوریه با اسرائیل حتمی است هشدار شدیداللحن شورای همکاری خلیج فارس؛ اسرائیل فوراً از سوریه عقب‌نشینی کند واکنش مسکو به ادعای سقوط هواپیمای آذربایجان توسط پدافند روس بقائی، ادعای دخالت ایران در سوریه را مردود دانست رئیس جدید دستگاه اطلاعات سوریه تعیین شد نماینده مجلس روسیه: توافق با ایران احتمالاً اواسط ژانویه امضا می‌شود روسیه: گروسی درباره ایران رویکرد بی‌طرفانه داشته باشد تنها کشور جهان که زوج‌ها را به خاطر طلاق به اردوگاه کار اجباری می‌فرستد جعبه سیاه هواپیمای آذربایجانی پیدا شد گسترش قتل و غارت در سوریه؛ هر ۱۰ دقیقه یک حمله از سوی عناصر الجولانی نامه ایران به سازمان ملل پس از اعتراف اسرائیل به ترور اسماعیل هنیه غریب‌آبادی: بازداشت محمدرضا نوری از مصادیق بازداشت خودسرانه است هاآرتص: اعتصاب غذا مقابل کنست همچنان ادامه دارد انصار الله از عربستان خواست پیام یمن را به آمریکا برساند خطوط هوایی "امریکن ایرلاینز" پرواز‌های خود را متوقف کرد

توضیحات مقام ارشد روس درباره توافق شراکت راهبردی تهران-مسکو

معاون وزیر خارجه روسیه می‌گوید که توافق مشارکت راهبردی همه‌جانبه بین مسکو و تهران حوزه دفاعی و امنیتی را پوشش خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 24
کد خبر: ۲۶۳۹۲۱

به گزارش راهبرد معاصر، آن دری رودنکو، معاون وزیر خارجه روسیه با اشاره به توافق شراکت همه‌جانبه بین این کشور و ایران، گفت که این توافق حوزه دفاعی و امنیتی را نیز تحت پوشش قرار خواهد داد.

 

رودنکو گفت: در رابطه با محتوای سند مذکور ترجیح می‌دهم پیشاپیش جزئیات را افشا نکنم. تنها یادآور می‌شوم که این سند، چالش‌ها و الزامات عصر کنونی را برآورده خواهد ساخت و تقریباً تمام حوزه‌های کنونی و مستعد در همکاری روسیه-ایران از جمله حوزه دفاعی و امنیتی را پوشش خواهد داد.

 

وی افزود: سند مشابهی در سال ۲۰۰۱ نیز حاوی شروطی بود البته به شکلی مختصرتر؛ اما ماهیت تعاملات طرفین ظرف دو دهه اخیر به طور چشمگیری دستخوش تغییر شده و پویایی و کیفیت آن نیز کاملاً تغییر کرده است. شرایط منطقه‌ای نیز پیچیده‌تر شده است. ما از نزدیک رویکردمان را با دوستان ایرانی‌مان هماهنگ و برای تقویت صلح و امنیت تدابیر لازم را اتخاذ خواهیم کرد.

 

توافق شراکت راهبردی ایران و روسیه مهم‌ترین بخش توسعه روابط دوجانبه دو کشور محسوب می‌شود. این سند تمام حوزه‌های همکاری دوجانبه شامل انرژی، صنعت، حمل‌ونقل و کشاورزی را در بر می‌گیرد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار