بهترین زمان برای خواباندن کودک-راهبرد معاصر
پزشکیان: اگر برای نخبگان مانعی ایجاد نکنیم، آنها می‌توانند همه چیز را تغییر دهند عوارض مسکن های ساده برای التیام درد رهبر انصارالله یمن: جنگ مردم سوریه با اسرائیل حتمی است اعلام جزئیات و زمان آغاز فروش خودرو‌های پرطرفدار سایپا ناکامی قاچاقچیان در انتقال مواد افیونی هشدار شدیداللحن شورای همکاری خلیج فارس؛ اسرائیل فوراً از سوریه عقب‌نشینی کند دادستانی: چهار عضو باند گروگانگیری در شرق کرمان بازداشت شدند یورونیوز مدعی شد: هواپیمای آذربایجان با پدافند روسیه سرنگون شد علت دود غلیظ در آسمان آبادان اعلام شد/ آتش‌سوزی در پالایشگاه چند توصیه درمانی درباره سوختگی‌های سطحی و عمیق تاج: در برخی استان‌ها هنوز مشکل ورود بانوان به ورزشگاه‌ها وجود دارد تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ پاداش عجیب قهرمانان دوومیدانی سیستان و بلوچستان کم کاری تیروئید و خطر اختلالات ذهنی و یادگیری در کودکان

بهترین زمان برای خواباندن کودک

بهترین زمان برای خواباندن کودک زمانی است که او خواب‌آلود است. رعایت این اصل به کودکان کمک می‌کند تا خودشان یاد بگیرند که چگونه و چه زمان به خواب بروند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 25
کد خبر: ۲۶۴۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ خواب نقش مهمی در رشد ذهن و جوانی مغز دارد. تحقیقات نشان می‌دهد که خواب علاوه بر تأثیر مستقیم بر شادی، بر هوشیاری و توجه، عملکرد شناختی، خلق و خو، انعطاف پذیری، اکتساب واژگان و یادگیری و حافظه تأثیر می‌گذارد.

در کودکان نوپا، چرت زدن برای تثبیت حافظه، توجه اجرایی و رشد مهارت‌های حرکتی ضروری به نظر می‌رسد. خواب کافی نیز اثرات مهمی بر رشد، به ویژه در اوایل دوران نوزادی دارد.

بهترین زمان برای خواباندن کودک زمانی است که او خواب‌آلود است. رعایت این اصل به کودکان کمک می‌کند تا خودشان یاد بگیرند که چگونه و چه زمان به خواب بروند. هم‌چنین بهتر است اجازه ندهید کودکان در رختخواب شما بخوابند، زیرا همخوابی با نوزاد خطر ابتلا به سندرم مرگ ناگهانی را افزایش می‌دهد.

سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS) اغلب هنگام خواب اتفاق می‌افتد و به آن «مرگ گهواره» نیز می‌گویند. این سندرم یکی از علل اصلی مرگ‌ومیر در نوزادان یک ماهه تا کودکان یک ساله است.

خواباندن نوزاد در تخت مشترک (با والدین، خواهر و برادر یا حیوانات خانگی) یکی از فاکتور‌هایی است که احتمال مرگ ناگهانی را افزایش می‌دهد. از همین رو به باور کارشناسان، دلایل قانع‌کننده‌ای برای خواباندن نوزاد در تخت جداگانه وجود دارد. تخت والدین بالش، پتو و سایر وسایل نرم رختخواب را دارد که همه از عوامل خطر برای سندرم مرگ ناگهانی نوزاد به شمار می‌روند.

همچنین اگر کودک در تخت شما بخوابد، احتمال دارد دمای بدنش بیش از اندازه بالا برود و بیش از حد معمول گرمش شود. بهتر است از ابتدای تولد، کودک را در اتاق جداگانه در تخت مخصوص بخوابانید و همچنان حواستان به او باشد.

براساس پژوهش‌ها خواباندن نوزاد در تخت مشترک، تحت این شرایط خطر سندرم مرگ ناگهانی نوزاد یا خفگی را افزایش می‌دهد:

خواباندن کودکان کمتر از چهار ماه در تخت والدین
خوابیدن نوزاد در تخت یک فرد سیگاری یا سیگار کشیدن در اتاق خواب
خوابیدن نوزاد در تخت اشخاصی با هوشیاری پایین یا تحت تأثیر دارو‌های آرام‌بخش
خوابیدن نوزاد در تخت افراد غریبه و حتی کودکان دیگر
خوابیدن نوزاد در تختی با تشک خیلی نرم یا تختی با بالش‌های زیاد
خواباندن نوزاد در تختی با لحاف، پتو یا روتختی سنگین / خبرآنلاین

ارسال نظر
آخرین اخبار