ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

بهترین زمان برای خواباندن کودک

بهترین زمان برای خواباندن کودک زمانی است که او خواب‌آلود است. رعایت این اصل به کودکان کمک می‌کند تا خودشان یاد بگیرند که چگونه و چه زمان به خواب بروند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۵ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 25
کد خبر: ۲۶۴۰۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ خواب نقش مهمی در رشد ذهن و جوانی مغز دارد. تحقیقات نشان می‌دهد که خواب علاوه بر تأثیر مستقیم بر شادی، بر هوشیاری و توجه، عملکرد شناختی، خلق و خو، انعطاف پذیری، اکتساب واژگان و یادگیری و حافظه تأثیر می‌گذارد.

در کودکان نوپا، چرت زدن برای تثبیت حافظه، توجه اجرایی و رشد مهارت‌های حرکتی ضروری به نظر می‌رسد. خواب کافی نیز اثرات مهمی بر رشد، به ویژه در اوایل دوران نوزادی دارد.

بهترین زمان برای خواباندن کودک زمانی است که او خواب‌آلود است. رعایت این اصل به کودکان کمک می‌کند تا خودشان یاد بگیرند که چگونه و چه زمان به خواب بروند. هم‌چنین بهتر است اجازه ندهید کودکان در رختخواب شما بخوابند، زیرا همخوابی با نوزاد خطر ابتلا به سندرم مرگ ناگهانی را افزایش می‌دهد.

سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS) اغلب هنگام خواب اتفاق می‌افتد و به آن «مرگ گهواره» نیز می‌گویند. این سندرم یکی از علل اصلی مرگ‌ومیر در نوزادان یک ماهه تا کودکان یک ساله است.

خواباندن نوزاد در تخت مشترک (با والدین، خواهر و برادر یا حیوانات خانگی) یکی از فاکتور‌هایی است که احتمال مرگ ناگهانی را افزایش می‌دهد. از همین رو به باور کارشناسان، دلایل قانع‌کننده‌ای برای خواباندن نوزاد در تخت جداگانه وجود دارد. تخت والدین بالش، پتو و سایر وسایل نرم رختخواب را دارد که همه از عوامل خطر برای سندرم مرگ ناگهانی نوزاد به شمار می‌روند.

همچنین اگر کودک در تخت شما بخوابد، احتمال دارد دمای بدنش بیش از اندازه بالا برود و بیش از حد معمول گرمش شود. بهتر است از ابتدای تولد، کودک را در اتاق جداگانه در تخت مخصوص بخوابانید و همچنان حواستان به او باشد.

براساس پژوهش‌ها خواباندن نوزاد در تخت مشترک، تحت این شرایط خطر سندرم مرگ ناگهانی نوزاد یا خفگی را افزایش می‌دهد:

خواباندن کودکان کمتر از چهار ماه در تخت والدین
خوابیدن نوزاد در تخت یک فرد سیگاری یا سیگار کشیدن در اتاق خواب
خوابیدن نوزاد در تخت اشخاصی با هوشیاری پایین یا تحت تأثیر دارو‌های آرام‌بخش
خوابیدن نوزاد در تخت افراد غریبه و حتی کودکان دیگر
خوابیدن نوزاد در تختی با تشک خیلی نرم یا تختی با بالش‌های زیاد
خواباندن نوزاد در تختی با لحاف، پتو یا روتختی سنگین / خبرآنلاین

ارسال نظر