آمادگی حزب‌الله برای پاسخ به نقض آتش‌بس-راهبرد معاصر
سید رضا صدرالحسینی، کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌وگو با «راهبرد معاصر» مطرح کرد:

آمادگی حزب‌الله برای پاسخ به نقض آتش‌بس

سید رضا صدرالحسینی، کارشناس مسائل بین‌الملل با بیان غیرقابل اعتماد بودن آتش‌بس رژيم صهیونیستی گفت: صهیونیست‌ها زیر فشار راضی به پذیرش آتش‌بس شدند، اما حزب‌الله لبنان آماده پاسخ سریع و سخت به رژيم صهیونیستی در صورت خدشه به آتش‌بس است.
سید رضا صدرالحسینی؛ کارشناس مسائل بین‌الملل
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 November 28
کد خبر: ۲۶۴۲۸۱

آمادگی حزب‌الله برای پاسخ به نقض آتش‌بس


به گزارش «راهبرد معاصر»؛ تحمیل آتش‌بس به رژيم صهیونیستی خواسته راهبردی ایران و محور مقاومت بوده و این رژیم صهیونیستی است که از ابتدا آتش‌بس را به منزله نرسیدن به اهداف راهبردی اش همانند فروپاشی ساخت و توان رزمی حزب الله و پیروزی چشمگیر زمینی در جنوب لبنان اعلام کرده بود؛ بنابراین اصل پذیرفتن آتش بس، شکست سنگین رژیم صهیونیستی در این مرحله از حوادث به‌شمار می‌رود. 

رژیم صهیونیستی طرف قابل اعتمادی برای توافق نیست و بیش از 30 هزار بار توافق 2006 میلادی را نقض کرده بود و حزب‌الله نیز طرف مقابل خود را به خوبی می‌شناسد، بنابراین با چشمان باز و انگشتان بر روی ماشه روزهای آینده را سپری خواهد کرد. با همه این ملاحظات فرضیه‌ای را هم نباید منتفی دانست، محور مقاومت می‌تواند در شرایطی خاص، آتش بس موقت در جنوب لبنان را به تحمیل آتش بس در غزه تبدیل کند. 

رژيم صهیونیستی در جنگ غزه و لبنان حتی نتوانسته است به یکی از اهداف کوچک یا بزرگش که پیش‌تر با طمطراق از آنها یاد می‌کرد و به مردمش وعده می‌داد برسد


سید رضا صدرالحسینی، کارشناس مسائل بین‌الملل درباره آتش بس میان رژيم صهیونیستی و حزب الله لبنان با بیان اینکه صهیونیست‌ها چاره ای جز پذیرش آتش بسی که آمریکا پایه گذار آن بود نداشتند، به «راهبرد معاصر» گفت: در همه جنگ ها و منازعات نظامی مهمترین موضوع توانایی غلبه اراده طرفی بر طرف دیگر است. در جنگ رژیم صهیونیستی شاهد بودیم مردم لبنان قاطعانه در برابر رژيم صهیونیستی ایستادند و لحظه ای از مواضع مهم خود عقب نشینی نکردند؛ به همین دلیل اراده مردم لبنان و حزب الله بر رژیم صهیونیستی چیره شد.


وی افزود: رژيم صهیونیستی در جنگ غزه و لبنان حتی نتوانسته است به یکی از اهداف کوچک یا بزرگش که پیش‌تر با طمطراق از آنها یاد می‌کرد و به مردمش وعده می‌داد برسد، به همین دلیل حزب الله و مردم لبنان توانستند قاطعانه اراده خود را بر دشمن غاصب و جلاد صهیونیستی تحمیل کنند.


کارشناس مسائل بین‌الملل عنوان کرد: نکته مهم اینکه در جنگ هایی که میان ارتش های منظم و کلاسیک و گروه ها و جریان‌های چریکی رخ می دهد، هر اتفاقی جز پیروزی قطعی برای ارتش رسمی رخ دهد، شکست و ناکامی در اهداف ارتش مورد نظر تلقی می شود؛ از این رو جریان مقاومت پیروز میدان است، روندی که نسبت به حزب الله لبنان و حماس شاهدیم.


صدرالحسینی گفت: یکشنبه گذشته حجم عملیات های حزب الله علیه رژیم صهیونیستی به گونه ای بود که تل‌آویو برای خروج از بن بست راهبردی به‌وجود آمده مجبور به پذیرش آتش بس شد، زیرا نمی توانست در برابر آتش حزب الله و اهداف نقطه گذاری شده مقاومت، ایستادگی کند و بیش از این در برابر نارضایتی صهیونیست‌ها تاب بیاورد.


وی درباره اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که گفت «پذیرش آتش بس در لبنان برای آماده شدن در برابر تهدیدات ایران است» تصریح کرد: این اظهارات را باید ناشی از فشارهای سنگین روانی و رسانه ای که به وی وارد می شود، دانست. نتانیاهو نگران عملیات «وعده صادق 3» است، به همین دلیل آشکارا اعلام کرد باید برای رو در رو شدن با تهدید بزرگ رژيم صهیونیستی، یعنی جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود را افزایش دهد.

صدرالحسینی افزود: نتانیاهو و سران صهیونیست نگران تحقق عملیات «وعده صادق 3» ایران هستند، بنابراین آنچه درباره آمادگی در برابر ایران می گویند، ناشی از اضطراب و ترسی است که تمام وجودشان را فرا گرفته است.

وی بیان داشت: رژيم صهیونیستی از پنجم آبان به بعد نگرانی بسیار بزرگی دارد، آنها منتظر اقدام جمهوری اسلامی ایران هستند، لذا در شرایط کنونی امکان نداشتند در جبهه های مختلف ازجمله لبنان، غزه، عراق و یمن بجنگند؛ بنابراین بزرگترین نگرانی رژيم صهیونیستی اقدامات آتی جمهوری اسلامی است.


وی با تأکید بر اینکه آتش بس رژيم صهیونیستی به هیچ وجه قابل اعتماد نیست، گفت: رژيم صهیونیستی زیر فشار راضی به پذیرش آتش بس شد، اما آن سوی میدان حزب الله لبنان آماده پاسخ سریع و سخت نظامی به تل‌آویو در صورت خدشه وارد شدن به آتش بس است تا صهیونیست‌ها را از اقداماتشان پشیمان کند.

ارسال نظر
آخرین اخبار