قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند نماینده مجلس: فتنه تعطیلی مجلس با هوشیاری ملت خنثی شد تسلیت عراقچی به خانواده‌های قربانیان زلزله ژاپن تکذیب حمله آمریکا به بندر عباس جزئیات حمله موشکی بامداد امروز آمریکا به شهرستان بوشهر جزئیات حمله به یک کشتی باربری در محدوده خزر شهر فریدون‌کنار فرمانده کل ارتش: تا آخرین نفس از خاک پاک ایران و استقلال کشور، دفاع خواهیم کرد سپاه: کشته شدن عامل تروریستی وابسته به گروه‌های تجزیه طلب در بوکان شهادت ۴ پاسدار ایرانی در حمله آمریکا به کربلا + اسامی نوار مرزی پیرانشهر کجاست و چرا امروز هدف حمله آمریکا قرار گرفت؟ فوری | تغییر ساعت کاری ادارات قم ابلاغ شد / دورکاری برای جبران کسری ساعت + جزئیات

استانداری تهران بر اساس وظایف و اختیارات خود در حوزه بازگشت اتباع غیرمجاز عمل خواهد کرد

استانداری تهران بر اساس وظایف و اختیارات خود در حوزه بازگشت اتباع غیرمجاز عمل خواهد کرد استاندار تهران گفت: بر اساس وظایف قانونی و اختیارات خود در حوزه بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان عمل می‌کنیم و به وسیله ضابطین و نهاد‌های مربوطه، جهت بازگرداندن و عودت آنها اقدام خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۷ - ۱۱ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 01
کد خبر: ۲۶۴۶۱۶
استانداری تهران بر اساس وظایف و اختیارات خود در حوزه بازگشت اتباع غیرمجاز عمل خواهد کرد

به گزارش راهبرد معاصر، محمد صادق معتمدیان استاندار تهران در جلسه کمیسیون ساماندهی اتباع و مهاجرین خارجی استان، رسیدگی به امور اتباع و مهاجرین خارجی یکی از موضوعات اولویت دار این استان عنوان کرد و گفت: با توجه به اینکه استان تهران آمار بیشترین حضور مهاجرین خارجی در سطح کشور را دارد، باید به صورت متمرکز، مستمر و تخصصی در موضوعات مختلف مربوط به اتباع ورود کنیم.

استاندار تهران با اشاره به موضوع اشتغال اتباع و مهاجرین خارجی گفت: در خصوص اتباع و مهاجرین غیر مجاز، همانطور که در همه جای دنیا مجازات‌هایی برای افرادی که به صورت غیر قانونی از مرز‌ها تردد می‌کنند در نظر گرفته شده است، ما نیز بر اساس وظایف قانونی و اختیارات خود در این زمینه عمل کرده و به وسیله ضابطین و نهاد‌های مربوطه، جهت بازگرداندن و عودت آنها به کشور خودشان اقدام خواهیم کرد.

وی حضور قانونی اتباع در کشور را یک فرصت دانست و با تاکید بر ضرورت نظارت بر اشتغال اتباع در صنوف مختلف گفت: بنا داریم بر اساس نیاز‌های استان در حوزه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و تولیدی، اطلسی بر مبنای ظرفیت‌های استان و نیاز کار آفرینان و این واحد‌ها تهیه کنیم تا بتوانیم ضمن حفظ ظرفیت‌های شغلی برای جوانان و افراد جویای کار کشور خودمان، حضور و اشتغال اتباع در استان را ساماندهی کنیم.

براساس گزارش استانداری، معتمدیان با بیان اینکه کلیه مهاجرانی که کارت یا دفترچه اشتغال وزارت تعاون کار رفاه اجتماعی را داشته و اقامت قانونی در کشور دارند، مجاز به داشتن شغل در کشور هستند، گفت: این اطلس هم به لحاظ جغرافیایی و هم از نظر طبقه‌بندی مشاغل، نیاز‌های صنایع، واحد‌های تولیدی و کشاورزی استان را در نظر گرفته و بر اساس آن اقدام به ساماندهی مهاجرین و اتباع می‌نماید. /ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار