علائم سنگ کلیه در کودکان را بشناسید-راهبرد معاصر
انهدام باند ۹ نفره موبایل‌قاپان در تهران اختلال اینترنت برطرف شد مبلغ وثیقه تعهدات آموزش رایگان رشته‌های علوم پزشکی اعلام شد اطلاعیه انتقال پایانه مسافری شرق قدیم به پردیس مسافری شرق تکلیف مجدد آموزش و پرورش برای بازنگری اساسنامه صندوق ذخیره فرهنگیان بازگشت سازمان سنجش، پذیرش و ارزشیابی به زیرمجموعه وزارت علوم افزایش ۴۰ درصدی مستمری افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی در بودجه ۱۴۰۴ علائم سنگ کلیه در کودکان را بشناسید جزییات جدید از پرونده چای دبش | ماجرای ثبت چای‌های مخلوط ایرانی- خارجی به عنوان چای هندی دمای منفی ۱۱ در ۳ استان + جزئیات یخبندان در شهرهای ایران دستگیری عامل شهادت ۳ مامور پلیس آگاهی گیلان تخصیص بیش از ۲۰۰۰ ردیف استخدامی جذب اعضای هیئت علمی به دانشگاه‌ها آزمون جذب عمومی تصدی منصب قضا سال ۱۴۰۳ در ۱۳ دی ماه برگزار می‌شود باند ترانزیت و توزیع مواد مخدر ۴ استان متلاشی شد جریمه ۳۵۰ هزار تومانی برای خودروهای تک‌سرنشین در اتوبان همت

علائم سنگ کلیه در کودکان را بشناسید

دبیر پانزدهمین کنگره سالانه انجمن اندیورولوژی و یورولاپاراسکوپی ایران با بیان این که سنگ کلیه در کودکان کمتر شایع است، علائم سنگ کلیه در اطفال را برشمرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 03
کد خبر: ۲۶۴۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بهنام شکیبا با بیان این‌که سنگ کلیه در ایران یک بیماری شایع است؛ اظهار کرد: در کودکان، وجود سنگ کلیه می‌تواند نشانه‌ای از اختلالات متابولیک (سوخت و ساز) باشد. سنگ کلیه در کودکان اگرچه کمتر شایع است، اما می‌تواند علائم مختلفی مانند درد، استفراغ و خون در ادرار ایجاد کند.

وی افزود: درک علل، علائم و گزینه‌های درمانی سنگ کلیه در کودکان برای والدین مهم است. سنگ کلیه در کودکان می‌تواند علائم مشابه بزرگسالان نشان دهد. با این حال، بسته به سن کودک، ممکن است برای او دشوار باشد که احساسات خود را بیان کند. برخی از علائم عبارتند از درد شدید در پشت، پهلو یا کشاله ران، تکرر ادرار، ادرار دردناک، حالت تهوع، استفراغ، ادرار کدر و عفونت مجاری ادراری. اگر کودک از هر یک از این علائم شکایت دارد مهم است که برای تشخیص مناسب به پزشک مراجعه کنید.

دبیر پانزدهمین کنگره سالانه انجمن اندیورولوژی و یورولاپاراسکوپی ایران ادامه داد: در بزرگسالان، سبک زندگی و ژنتیک در بروز سنگ نقش دارند. فعالیت محدود، چاقی، مصرف فست فود و نمک زیاد، مصرف کم مایعات، گرمای محل زندگی از عوامل خطر ایجاد سنگ کلیه هستند. باور غلطی وجود دارد که نوع آب مصرفی تاثیر زیادی بر تشکیل سنگ دارد، در حالی که عامل اصلی کمبود مصرف مایعات و در نتیجه حجم کم ادرار است و مصرف آب با املاح تنها یک درصد امکان ایجاد سنگ کلیه را افزایش می‌دهد.

شکیبا خاطرنشان کرد:درمان سنگ کلیه می‌تواند شامل دارو، روش‌های کم تهاجمی مانند سنگ شکنی با امواج شوک، یا جراحی‌های کم تهاجمی از طریق مجرا یا سوراخ کوچک در پهلو باشد. جراحی باز کلیه برای سنگ کلیه تقریباً منسوخ شده است.

وی در پایان با اشاره به برگزاری پانزدهمین کنگره اندیورولوژی و یورولاپاراسکوپی ایران از 14 الی 16 آذر در مرکز همایش‌های بیمارستان شهید رجایی، گفت: این کنگره بر جراحی‌های کم تهاجمی اورولوژی تمرکز دارد و آخرین پیشرفت‌ها در تکنیک‌ها و روش‌های جراحی را برای پزشکان این حوزه پوشش می‌دهد. همچنین، جنبه‌های آموزشی برای همکاران در این زمینه نیز در نظر گرفته شده است. / تسنیم

کلمات کلیدی: سنگ کلیه کودک
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده