سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟

عارف: حقوق معلولان در اولویت دولت قرار می‌گیرد

عارف: حقوق معلولان در اولویت دولت قرار می‌گیرد معاون اول رییس جمهور در جلسه کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از معلولان گفت: حقوق معلولان در اولویت اقدامات بودجه ای دولت قرار می‌گیرد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۸ - ۱۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 04
کد خبر: ۲۶۴۸۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدرضا عارف شامگاه (چهارشنبه) در جلسه کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از معلولان که همزمان با هفته معلولان برگزار شد، با تأکید بر اینکه حقوق معلولان نباید به هیچ عنوان نادیده گرفته شود، تصریح کرد: در کنار حقوق مادی حفظ جایگاه، منزلت، احترام و فراهم کردن ابزار و وسایل کاری و معیشتی معلولان حائز اهمیت اساسی است که باید در این راستا تسهیل گری لازم به عمل آید.

وی به اختصاص سهمیه 3 درصدی استخدامی معلولان در دستگاه های دولتی و اجرایی اشاره و تصریح کرد: دولت چهاردهم برای استخدام معلولان و اجرای این مصوبه بسیار جدی و مصصم است چرا که تجربه کاری جامعه معلولان نشان داده است که عملکرد آنان به مراتب بهتر بوده و رضایت مردمی از نحوه کار و عملکرد آنها در نظرسنجی ها مشهود است.

عارف با تأکید بر ضرورت اجرای مصوبات باقیمانده از 69 مصوبه کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از معلولان افزود: دبیرخانه این کمیته گزارشی از موارد مصوب که اجرایی نشده از دستگاه ها تهیه نماید تا دستگاه های دولتی و اجرایی در خصوص علت عدم اجرای این مصوبات پاسخگو باشند و در کنار آن 69 مصوبه دوره قبل ارزیابی شود و نتیجه آن در جلسه بعدی کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از معلولان ارائه شود.

وی افزود: در راستای مصوبات این کمیته اگر بند و آیین نامه ای را دستگاهی اجرایی نکرده است باید دلایل لازم را ارائه کند و در صورت کوتاهی عذرخواهی نماید و اگر موانعی پیش روی بوده باید هر چه سریعتر مشخص کند.

معاون اول رئیس جمهور با تأکید بر اینکه باید در جامعه حقوق معلولان در کنار سالمندان فرهنگ سازی و برای آحاد مردم تبیین شود، ادامه داد: نگاه ما به جامعه معلولان به عنوان یک فرد ناتوان نیست که باید در فرهنگ عمومی مردم اصلاح شود. امروز شاهد هستیم جامعه معلولان به ویژه بخش علمی و دانشگاهی بسیار برجسته و ممتاز هستند.

معاون اول رئیس جمهور همچنین از وزرا و همچنین دستگاه های اجرایی خواست تا در مناصب و پست های مدیریتی از معلولان استفاده شود

. وی با اشاره به اجرای مواد قانونی مناسب سازی کلیه اماکن عمومی جهت استفاده افراد دارای معلولیت، تأکید کرد: دستگاه های اجرایی و دولتی موظف هستند مناسب سازی اماکن خود برای معلولان را با اولویت در دستور کار خود قرار دهند.

همچنین در این جلسه احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این جلسه با تأکید بر تخصیص اعتبارات لازم برای اجرای قانون حمایت از معلولان تصریح کرد: رئیس جمهور دستور داده است تا گزارشی از بخش هایی از قانون حمایت از معلولین که تاکنون اجرایی نشده است هر چه سریع تر تهیه شود.

در این جلسه که وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و ورزش و جوانان و همچنین نمایندگان تشکل ها و انجمن های معلولان حضور داشتند، گزارشی از اهم پیگیری های صورت گرفته توسط دبیرخانه کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از معلولان ارائه شد.

همچنین در ادامه این جلسه مصوباتی شامل تقویت ساختار اداری کمیته هماهنگی و نظارت بر اجرای قانون حمایت از معلولان، اصلاح و بازنگری قانون حمایت از معلولان، دسترس پذیر ساختن درگاه ها و وبگاه های الکترونیک دستگاه های اجرایی، دسترسی پذیری سامانه های دستگاه های اجرایی جهت استفاده افراد دارای معلولیت بینایی، اجرای مواد قانونی مناسب سازی کلیه اماکن عمومی جهت استفاده افراد دارای معلولیت، تا پایان سال 1404 و اختصاص 3درصدی از سهمیه دستگاه های دولتی و اجرایی برای استخدام افراد دارای معلولیت، بحث، بررسی و تصمیم گیری شد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار