سهام عدالت جاماندگان تعیین تکلیف می‌شود؟ جزئیات طرح جدید معوقات اردیبهشت بازنشستگان چه زمانی واریز می‌شود؟ جزئیات جدید قیمت هر شانه تخم مرغ چقدر شد؟ حقوق ریالی، داروی دلاری؛ بازنشستگان زیر بار هزینه‌های درمانی کمر خم کردند قیمت دلار امروز جمعه ۱۰ مهر ۱۴۰۵ روایت تازه از حادثه فلای‌دبی/ ادعای ارتباط کمک‌خلبان با ایران رد شد پانسیون‌نشینی در تهران/ اجاره اتاق یک‌نفره در تهران تا ۲۵ میلیون در ماه؟ خبر خوش برای تهران، سد کرج پر آب شد مداخله 2 میلیارد دلاری؛ بانک مرکزی چگونه ترمز دلار را می‌کشد؟ شناسنامه‌دار شدن کارت‌های آزاد سوخت در سراسر کشور تا ۳ ماه آینده قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۵/۰۷/۱۰ تغییر مهم در تورم شهریور؛ فشار قیمت‌ها از خوراکی به خدمات منتقل شد نسخه مدنی‌زاده برای افزایش درآمد مالیاتی پروازهای ایران و عراق به زودی از سرگرفته می شود هواپیماها در آسمان عربستان سرگردان شدند سوخت‌گیری با کارت بانکی در تهران کلید خورد

تصویب ۳ قطعنامه و یک بیانیه در پایان نشست وزیران GECF

تصویب ۳ قطعنامه و یک بیانیه در پایان نشست وزیران GECF معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت از تصویب سه قطعنامه و یک بیانیه در بیست‌وششمین نشست مجمع کشور‌های صادرکننده گاز خبر داد و گفت: قطعنامه‌ها عمدتاً در ارتباط با مسائل فنی، برنامه و بودجه، کارکنان و همچنین انتخاب اعضای هیئت مدیره بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۷ - ۱۸ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 08
کد خبر: ۲۶۵۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید علی‌محمد موسوی، معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت در پایان بیست‌وششمین نشست وزارتی مجمع کشورهای صادرکننده گاز ضمن قدردانی از محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت که با وجود تألمات روحی در این نشست حضور یافت و ریاست آن را برعهده داشت، اظهار کرد: در این نشست افزون بر کارهای معمول، درخصوص تصویب برنامه و بودجه و تعیین اعضای هیئت اجرایی و بودجه مجمع تصمیم‌گیری شد.

وی افزود: بیست‌وهفتمین نشست مجمع کشورهای صادرکننده گاز سال 2025 در قطر و هشتمین نشست سران این مجمع سال 2026 در روسیه برگزار می‌شود.

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت با بیان اینکه از نکات برجسته بیانیه پایانی که طیف وسیعی از مباحث را پوشش می‌دهد می‌توان به محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی علیه ایران از سوی اعضای جی‌ئی‌سی‌اف اشاره کرد.

وی ادامه داد: مجمع کشورهای صادرکننده گاز در این بیانیه تأکید کردند که تحرکات علیه ایران می‌تواند تأمین عرضه انرژی را به مخاطره بیندازد.

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت افزود: همچنین در این بیانیه به مصوبه دیوان لاهه که حملات به مردم فلسطین را محکوم می‌کرد، اشاره شده است.

موسوی تصریح کرد: مجمع کشورهای صادرکننده گاز مجمعی است که بیشتر با محوریت گفت‌وگو، همکاری، تبادل اطلاعات و همکاری‌های فنی فعالیت می‌کند و تعداد زیادی کارهای پژوهشی در ارتباط با آینده بازار گاز انجام می‌دهد که سه مورد در نشست روز گذشته عرضه شد و امروز مصوبات آن در اجلاس به تصویب رسید.

وی ادامه داد: در این دوره از نشست سه قطعنامه و یک بیانیه وزرا داشتیم که قطعنامه‌ها عمدتاً در ارتباط با مسائل فنی، برنامه و بودجه، کارکنان، همچنین انتخاب اعضای هیئت مدیره بود.

معاون امور بین‌الملل و بازرگانی وزارت نفت تصریح کرد: اعضای مجمع در پایان نشست از مهمان‌نوازی مردم ایران، رئیس‌جمهوری اسلامی ایران و وزیر نفت تشکر کردند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار