قهرمانی فرزانه فصیحی در سوئیس/ دونده ایران به قهرمانی جهان نزدیک شد ۲ طلای فرنگی کاران جوان ایران در روز دوم تورنمنت بلغارستان یکه تازی الاتحاد در صدر با درخشش بنزما الریان ستاره استقلال را محروم کرد! اطلاعیه باشگاه استقلال درباره جلسه با دستیار و وکیل ماتزاری موافقت AFC با درخواست باشگاه تراکتور؛ زمان دیدار تراکتور-الخالدیه تغییر کرد صعود گل‌گهر با درخشش اخباری/ رستگاری ملوان با پنالتی دقیقه ۱۱۸ تجمع مردم برای تماشای صحنه تصادف در آذربایجان‌شرقی ۲ کشته برجای گذاشت تساوی در نیمه نخست دو دیدار همزمان جام حذفی اینفوگرافیک / بزرگترین استخراج کنندگان طلا در جهان روایت پلیس از جزئیات قتل دلخراش دانشجوی دانشگاه تهران به دست سارقان مسلح پایان مرحله یک هشتم نهایی جام حذفی؛ آخرین صعودکنندگان مشخص می‌شوند رفلاکس نوزادان در ماه‌های نخست تولد، طبیعی است سه داور زن عربستانی به فیفا پیوستند پاسخ سپاهان به پرسپولیس: تصویر شادی زکی‌پور دستکاری شده است!

کدام مواد غذایی کنسرو شده نیاز به جوشاندن قبل از مصرف دارند؟

یک متخصص بهداشت موادغذایی گفت: برای جلوگیری از مسمومیت احتمالی باید قوطی‌های کنسرو به صورت بسته و مهر و موم شده قبل از مصرف ۲۰ دقیقه جوشانده شوند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۳ - ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 13
کد خبر: ۲۶۵۵۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، الهه عسکری اظهار کرد: بررسی کنسروها برای اطلاع از آلودگی ناشی از سم کلستریدیوم بوتولینوم بسیار مهم است.

وی اضافه کرد: غذای کنسرو شده در صورتی که هر یک از موارد زیر را نشان دهد آلوده محسوب می‌شوند، قوطی کنسرو غیرعادی، ترک خورده یا آسیب دیده، متورم و یا دارای نشتی باشد؛ هنگام باز کردن آن مایع یا کف به بیرون فوران کند و یا محتویات داخل آن تغییر رنگ داده یا کپک زده به نظر برسد و بوی بد از آن متصاعد شود.

این متخصص بهداشت موادغذایی گفت: برای جلوگیری از مسمومیت احتمالی باید قوطی‌های کنسرو به صورت بسته و مهر و موم شده قبل از مصرف 20 دقیقه جوشانده شوند.

عسکری اضافه کرد: کنسرو ماهی، کنسرو مرغ و انواع گوشت‌ها، غذاهای آماده مثل انواع خورش‌ها (قیمه، فسنجان، قرمه‌سبزی) و جوجه کباب، کنسرو خاویار و کنسروهای گیاهی مثل نخودفرنگی، ذرت شیرین، لوبیاچیتی و قارچ، لوبیا چیتی، بادمجان، عدسی، مخلوط سبزیجات، نخود و بادمجان لازم است حتما جوشانده شوند.

وی بیان کرد: کنسرو ترشیجات، خیارشور و رب‌گوجه فرنگی چون اسیدی هستند، نیاز به جوشاندن ندارند و مرباها هم به دلیل غلظت بالای شکر و مقدار آب پایین و کمپوت‌های میوه هم چون دارای شربت هستند، نیاز به جوشاندن ندارند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار