المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

مهاجم سابق منچسترسیتی، رئیس‌جمهور گرجستان شد

مهاجم سابق منچسترسیتی، رئیس‌جمهور گرجستان شد مهاجم پیشین تیم فوتبال منچسترسیتی میخائیل کاولاشویلی از حزب «رؤیای گرجستان» موفق شد در انتخابات غیرمستقیم ریاست‌جمهوری گرجستان که برای اولین بار با فرمتی متفاوت برگزار می‌شد؛ به ریاست‌جمهوری برسد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 14
کد خبر: ۲۶۵۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ میخائیل کاولاشویلی تنها نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گرجستان با کسب اکثریت آرای نمایندگان پارلمان این کشور به سمت ریاست‌جمهوری رسید.

مهاجم پیشین تیم فوتبال منچسترسیتی میخائیل کاولاشویلی از حزب «رؤیای گرجستان» موفق شد در انتخابات غیرمستقیم ریاست‌جمهوری گرجستان که برای اولین بار با فرمتی متفاوت برگزار می‌شد؛ به ریاست‌جمهوری برسد.

انتخابات ریاست‌جمهوری گرجستان امروز شنبه برگزار شد. در این انتخابات بر خلاف گذشته، رئیس‌جمهور از طریق رأی مستقیم مردم تعیین نمی‌شد و آرای الکترال در پارلمان گرجستان، تعیین‌کننده رئیس‌جمهور آینده این کشور بود.

پیش‌ازاین، نتایج انتخابات پارلمانی در گرجستان با اعتراضات گسترده مسئولان و مردم این کشور همراه بود. این اعتراضات خیابانی همچنان نیز ادامه دارد. در انتخابات پارلمانی نیز این حزب رؤیای گرجستان بود که بیشترین کرسی‌ها را از آن خود کرد.

احزاب غرب‌گرای مخالف رؤیای گرجستان حاضر به پذیرش نتیجه انتخابات نشده و برای ابراز اعتراض خود، نامزدی نیز برای ریاست‌جمهوری معرفی نکردند.

رئیس‌جمهور کنونی گرجستان سالومه زورابیشویلی که از معترضان اصلی به نتایج انتخابات پارلمانی به شمار می‌رود؛ تصریح کرده است که حاضر به تحویل قدرت نیست. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار