غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

مهاجم سابق منچسترسیتی، رئیس‌جمهور گرجستان شد

مهاجم پیشین تیم فوتبال منچسترسیتی میخائیل کاولاشویلی از حزب «رؤیای گرجستان» موفق شد در انتخابات غیرمستقیم ریاست‌جمهوری گرجستان که برای اولین بار با فرمتی متفاوت برگزار می‌شد؛ به ریاست‌جمهوری برسد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۴ - ۲۴ آذر ۱۴۰۳ - 2024 December 14
کد خبر: ۲۶۵۶۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ میخائیل کاولاشویلی تنها نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گرجستان با کسب اکثریت آرای نمایندگان پارلمان این کشور به سمت ریاست‌جمهوری رسید.

مهاجم پیشین تیم فوتبال منچسترسیتی میخائیل کاولاشویلی از حزب «رؤیای گرجستان» موفق شد در انتخابات غیرمستقیم ریاست‌جمهوری گرجستان که برای اولین بار با فرمتی متفاوت برگزار می‌شد؛ به ریاست‌جمهوری برسد.

انتخابات ریاست‌جمهوری گرجستان امروز شنبه برگزار شد. در این انتخابات بر خلاف گذشته، رئیس‌جمهور از طریق رأی مستقیم مردم تعیین نمی‌شد و آرای الکترال در پارلمان گرجستان، تعیین‌کننده رئیس‌جمهور آینده این کشور بود.

پیش‌ازاین، نتایج انتخابات پارلمانی در گرجستان با اعتراضات گسترده مسئولان و مردم این کشور همراه بود. این اعتراضات خیابانی همچنان نیز ادامه دارد. در انتخابات پارلمانی نیز این حزب رؤیای گرجستان بود که بیشترین کرسی‌ها را از آن خود کرد.

احزاب غرب‌گرای مخالف رؤیای گرجستان حاضر به پذیرش نتیجه انتخابات نشده و برای ابراز اعتراض خود، نامزدی نیز برای ریاست‌جمهوری معرفی نکردند.

رئیس‌جمهور کنونی گرجستان سالومه زورابیشویلی که از معترضان اصلی به نتایج انتخابات پارلمانی به شمار می‌رود؛ تصریح کرده است که حاضر به تحویل قدرت نیست. / فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر