پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

ازسرگیری پرواز‌های قطر به سوریه

وزیر مشاور دولت قطر گفت که علاوه بر ازسرگیری پرواز‌ها بین سوریه و قطر، دوحه به منظور بازسازی و ارسال کمک به سوریه دیداری‌هایی با حاکمان جدید در دمشق داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۷ - ۰۳ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 23
کد خبر: ۲۶۶۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «محمد بن عبدالعزیز الخلیفی»، وزیر مشاور دولت قطر در امور خارجی به خبرگزاری قنا بعد از سفر به دمشق و دیدار با جولانی گفت که در دیدار با رئیس اداره سیاسی سوریه از آمادگی دوحه برای ارائه کمک به دمشق در همه زمینه‌ها به گونه‌ای که در راستای مناقع مردم سوریه باشد، تأکید شد.

او دوشنبه شب گفت که سفر هیئت قطری به دمشق، در این برهه نشان دهنده موضع راسخ و ثابت در برابر مردم سوریه است.

وزیر مشاور قطر گفت که سوریه در آستانه مرحله جدید و امیدوار کننده در تاریخ خود قرار دارد که نیازمند هماهنگ همه تلاش‌ها به منظور بازسازی و ساخت آینده‌ای که شایسته مردم سوریه و خواسته‌های آنها باشد، قرار دارد.

خلیفی با بیان اینکه در |آینده نزدیک پرواز‌های قطر به سوریه از سرگفته خواهد شد، گفت که صندوق توسعه قطر، سلسله گفت‌و‌گو‌های مهمی با مسئولان مربوطه در سوریه به منظور ایجاد مکانیزم پایدار و فعال جهت تضمین رسیدن کمک‌های انسانی به شکل منظم و بدون موانع داشته است.

امروز دوشنبه هیئتی از وزارت خارجه قطر به منظور دیدار با احمد الشریع (جولانی)، رئیس اداره سیاسی سوریه وارد دمشق شد و با او دیدار و گفت‌و‌گو کرد. اردن نیز هیئتی به ریاست وزیر خارجه خود به دمشق فرستاده است. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر