ترامپ: جهان باید هزینه حضور آمریکا در تنگه هرمز را جبران کند! آسوشیتدپرس: تعمیر خط لوله عربستان سه تا پنج هفته طول می‌کشد آمریکا بانک وی‌تی‌بی روسیه را به خاطر ایران تحریم کرد ادعای ترامپ: ایران به دنبال توافق است آخرین وضعیت خط لوله نفت عربستان پس از حمله + عکس حمله انصارالله یمن به تجهیزات نظامی عربستان در صحرای الجوف فیدان در دمشق با الجولانی دیدار کرد طالبان بیش از ۸۰۰ ساز موسیقی را در ولایت کنر آتش زد جزئیات حمله داعش به مرکز ارتش عراق در کرکوک آزادی ۲۱۰ اسیر یمنی از زندان‌های عربستان سعودی عملیات نظامی در ساحل غربی یمن؛ جزئیات کامل و نتایج راهبردی تصویر دیدار پزشکیان با ولیعهد امارات متحده عربی + عکس بیانیه ضد ایرانی بحرین: در نشست صلاله شرکت نمی‌کنیم / در اجلاسی که ایران حضور داشته‌باشد شرکت نخواهیم کرد هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد

عقب نشینی کامل کُردها از منطقه حائل در شمال سوریه

عقب نشینی کامل کُردها از منطقه حائل در شمال سوریه مقامات نظامی روس از خروج کامل شبه نظامیان موسوم به سوریه دموکراتیک از مناطق حائل میان سوریه و ترکیه خبر داده اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از کش و قوس های فراوان میان ترکیه و ناتو بر سر جدال در شمال سوریه، سرانجام نیروهای سوریه دموکراتیک که در آن کُردها دست برتر را دارند، از شمال سوریه خارج شده اند. خروج این شبه نظامیان بر مبنای توافق از پیش تعیین شده میان اردوغان و پوتین است.

 

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه، شب گذشته اعلام کرد شبه‌نظامیان کُرد سوری، طبق توافق میان آنکارا و مسکو، از مناطق مرزی ترکیه به طور کامل عقب‌نشینی کرده‌اند.

 

شویگو گفت: «عملیات خروج نیروهای وابسته به گروه‌های کُرد از منطقه امنی، که ترکیه برای ایجاد آن در شمال شرقی سوریه تلاش می‌کند، پیش از موعد مقرر تکمیل شد و پلیس نظامی روسیه و مرزبانان سوری روانه این منطقه شدند.»

 

همچنین ژنرال «یوری بورنکوف» از مقام‌های ارشد وزارت دفاع روسیه که مسئولیت امور سوریه در این وزارتخانه را بر عهده دارد، عنوان کرد که ۳۴ هزار شبه‌نظامی کُرد «منطقه امن» را همراه با سلاح‌ها و تجهیزات خود طبق مهلت تعیین‌شده ترک کردند.

 

به گفته این ژنرال روسی، ارتش سوریه نیز نیز ۸۴ پست نگهبانی در مرز این کشور با سوریه برقرار کرده است.در همین راستا، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهوری ترکیه اعلام کرد مسکو، عقب‌نشینی کامل کردها را به اطلاع آنکارا رسانده است.

 

اردوغان افزود، مذاکرات با روسیه درباره مسئله سوریه ادامه خواهد یافت.«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و رجب طیب اردوغان هفته گذشته توافق کردند که شبه‌نظامیان یگان‌های مدافع خلق ظرف ۱۵۰ ساعت تا ۳۰ کیلومتری مرز دو کشور ترکیه و سوریه عقب‌نشینی کنند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار