کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

عقب نشینی کامل کُردها از منطقه حائل در شمال سوریه

عقب نشینی کامل کُردها از منطقه حائل در شمال سوریه مقامات نظامی روس از خروج کامل شبه نظامیان موسوم به سوریه دموکراتیک از مناطق حائل میان سوریه و ترکیه خبر داده اند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۳۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از کش و قوس های فراوان میان ترکیه و ناتو بر سر جدال در شمال سوریه، سرانجام نیروهای سوریه دموکراتیک که در آن کُردها دست برتر را دارند، از شمال سوریه خارج شده اند. خروج این شبه نظامیان بر مبنای توافق از پیش تعیین شده میان اردوغان و پوتین است.

 

«سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه، شب گذشته اعلام کرد شبه‌نظامیان کُرد سوری، طبق توافق میان آنکارا و مسکو، از مناطق مرزی ترکیه به طور کامل عقب‌نشینی کرده‌اند.

 

شویگو گفت: «عملیات خروج نیروهای وابسته به گروه‌های کُرد از منطقه امنی، که ترکیه برای ایجاد آن در شمال شرقی سوریه تلاش می‌کند، پیش از موعد مقرر تکمیل شد و پلیس نظامی روسیه و مرزبانان سوری روانه این منطقه شدند.»

 

همچنین ژنرال «یوری بورنکوف» از مقام‌های ارشد وزارت دفاع روسیه که مسئولیت امور سوریه در این وزارتخانه را بر عهده دارد، عنوان کرد که ۳۴ هزار شبه‌نظامی کُرد «منطقه امن» را همراه با سلاح‌ها و تجهیزات خود طبق مهلت تعیین‌شده ترک کردند.

 

به گفته این ژنرال روسی، ارتش سوریه نیز نیز ۸۴ پست نگهبانی در مرز این کشور با سوریه برقرار کرده است.در همین راستا، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهوری ترکیه اعلام کرد مسکو، عقب‌نشینی کامل کردها را به اطلاع آنکارا رسانده است.

 

اردوغان افزود، مذاکرات با روسیه درباره مسئله سوریه ادامه خواهد یافت.«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و رجب طیب اردوغان هفته گذشته توافق کردند که شبه‌نظامیان یگان‌های مدافع خلق ظرف ۱۵۰ ساعت تا ۳۰ کیلومتری مرز دو کشور ترکیه و سوریه عقب‌نشینی کنند.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار