وضعیت ذخایر سد‌های تهران بحرانی‌تر شد هشدار برف و باران برای ۲۰ استان بازداشت سرشبکه اصلی باند سودجویی ۵۰۰ میلیاردی از شرکت‌های معدنی و دولتی لغو اجرای طرح زوج و فرد از در منزل در تهران از پنجشنبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا: تاکسی‌های اینترنتی باید طرح زوج و فرد را رعایت کنند وزیر علوم: آزمون جامع دکتری به طور کامل حذف نمی‌شود صندوق بازنشستگی: در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته/ ۶۵ درصد این افراد مرد و ۳۵ درصد زن هستند غیرحضوری شدن مدارس آذربایجان شرقی در هفته آینده پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد

مدارس کرمان سه شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد

معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان از غیرحضوری شدن مدارس شهر کرمان طی روز‌های سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۰۹ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 29
کد خبر: ۲۶۶۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رحمان جلالی ظهر امروز در جلسه شورای اداری استان کرمان که سالن شهید مرتضوی فرمانداری کرمان برگزار شد با اشاره به اینکه در آستانه پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی قرار داریم، اظهار داشت: طرح جامع امنیتی مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم تهیه و تصویب شده است.

وی با بیان اینکه حوزه مسائل ایمنی و امنیتی از هم جدا و آسیب شناسی شده است، گفت: تمهیدات لازم اندیشیده شده و پیشاپیش از مردم کرمان به دلیل محدودیت‌هایی که در حوزه ترافیکی ایجاد می‌شود عذرخواهی می‌کنیم.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری کرمان، با اشاره به اینکه خوشبختانه مردم کرمان پای کار هستند، افزود: آگاهی و اطلاع‌رسانی به مردم اهمیت زیادی دارد و در این راستا در سطح شهر بنر‌هایی نصب شده است.

وی با بیان اینکه مردم در تأمین امنیت خبر‌های خوبی ارائه کردند که جای تشکر دارد، ادامه داد: امسال برای هیچ رده و هیچ گروهی کارت شناسایی صادر نمی‌شود و یک قرارگاه برای این حوزه به نام شهید عادل رضایی تشکیل شده است.

جلالی، با اشاره به اینکه در این ایام هیچ برنامه‌ای خارج از برنامه‌های سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در کرمان برگزار نمی‌شود، گفت: همه برنامه‌ها باید پیوست امنیتی داشته باشد.

وی با بیان اینکه مدارس شهر کرمان در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه تعطیل است و آموزش دانش‌آموزان به صورت غیرحضوری انجام می‌شود، افزود: این تعطیلی در همه مقاطع تحصیلی و فقط در شهر کرمان است.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری کرمان، با اشاره به اینکه این تعطیلی برای اسکان زائران شهید سلیمانی در مدارس کرمان اجرایی می‌شود، ادامه داد: شهر کرمان در این روز‌ها میزبان خیل عظیمی از زائران حاج قاسم است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار