فیش خرید دو بطری آب معدنی، باند سارقان مسلح را لو داد آیین‌نامه اجرایی ارتقاء رتبه‌بندی معلمان به تصویب دولت رسید  آغاز ثبت نام آزمون زبان دانشگاه آزاد جاده کندوان پس از ۳ روز بازگشایی شد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از امشب؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ مدارس و دانشگاه‌های اصفهان فردا چهارشنبه ۳ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد  مدارس تهران فردا چهارشنبه ۳ دی تعطیل شد / جزئیات طرح زوج و فرد فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری چهارشنبه با تأخیر آغاز می‌شود «سارا تبریزی» دانشمند ایرانی برگزیده سال ۲۰۲۵ از سوی نیچر اعلام شد ۲ متجاوز به عنف در زندان قائمشهر اعدام شدند مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ صدور هشدار زرد هواشناسی / تشدید برف و باران در ۱۰ استان آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان بهمن‌ماه برگزار می‌شود زمان آزمون تخصصی دانشجوی مهارت‌آموز وزارت آموزش و پرورش تغییر کرد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها سه‌شنبه ۲ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

مدارس کرمان سه شنبه و چهارشنبه غیرحضوری شد

معاون امنیتی و انتظامی استاندار کرمان از غیرحضوری شدن مدارس شهر کرمان طی روز‌های سه شنبه و چهارشنبه هفته جاری خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۰۹ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 29
کد خبر: ۲۶۶۹۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رحمان جلالی ظهر امروز در جلسه شورای اداری استان کرمان که سالن شهید مرتضوی فرمانداری کرمان برگزار شد با اشاره به اینکه در آستانه پنجمین سالگرد شهادت سپهبد شهید قاسم سلیمانی قرار داریم، اظهار داشت: طرح جامع امنیتی مراسم سالگرد شهادت حاج قاسم تهیه و تصویب شده است.

وی با بیان اینکه حوزه مسائل ایمنی و امنیتی از هم جدا و آسیب شناسی شده است، گفت: تمهیدات لازم اندیشیده شده و پیشاپیش از مردم کرمان به دلیل محدودیت‌هایی که در حوزه ترافیکی ایجاد می‌شود عذرخواهی می‌کنیم.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری کرمان، با اشاره به اینکه خوشبختانه مردم کرمان پای کار هستند، افزود: آگاهی و اطلاع‌رسانی به مردم اهمیت زیادی دارد و در این راستا در سطح شهر بنر‌هایی نصب شده است.

وی با بیان اینکه مردم در تأمین امنیت خبر‌های خوبی ارائه کردند که جای تشکر دارد، ادامه داد: امسال برای هیچ رده و هیچ گروهی کارت شناسایی صادر نمی‌شود و یک قرارگاه برای این حوزه به نام شهید عادل رضایی تشکیل شده است.

جلالی، با اشاره به اینکه در این ایام هیچ برنامه‌ای خارج از برنامه‌های سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی در کرمان برگزار نمی‌شود، گفت: همه برنامه‌ها باید پیوست امنیتی داشته باشد.

وی با بیان اینکه مدارس شهر کرمان در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه تعطیل است و آموزش دانش‌آموزان به صورت غیرحضوری انجام می‌شود، افزود: این تعطیلی در همه مقاطع تحصیلی و فقط در شهر کرمان است.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری کرمان، با اشاره به اینکه این تعطیلی برای اسکان زائران شهید سلیمانی در مدارس کرمان اجرایی می‌شود، ادامه داد: شهر کرمان در این روز‌ها میزبان خیل عظیمی از زائران حاج قاسم است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر