ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

دبیرشورای عالی امنیت ملی در دیدار وزیر خارجه عمان: تغییری در دکترین هسته‌ای ایران ایجاد نشده است

دبیرشورای عالی امنیت ملی در دیدار وزیر خارجه عمان: تغییری در دکترین هسته‌ای ایران ایجاد نشده است دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: با اشغال سرزمین‌های سوریه به دست رژیم صهیونیستی، مقاومت جدیدی متولد شده که در سال‌های آینده خود را نشان خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۷ - ۱۰ دی ۱۴۰۳ - 2024 December 30
کد خبر: ۲۶۷۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر خارجه عمان در سفر به تهران با نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای‌عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

دو طرف در این دیدار با اشاره به سابقه طولانی روابط بین دو کشور، موضوعات دوجانبه و تحولات منطقه‌ای را مورد بررسی قرار دادند و بر افزایش سطح روابط در حوزه‌های مختلف از جمله حوزه‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی و پیش برد پروژه‌های ترانزیتی بین دو کشور و همچنین با کشور‌های آسیای مرکزی و روسیه تأکید کردند.

علی اکبراحمدیان در پاسخ به استفسار وزیر خارجه عمان درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران، اظهارات و شایعات مبنی بر افزایش انباشت مواد غنی شده و ارتقای سطح غنی سازی را بی اساس خواند و گفت: جمهوری اسلامی ایران هنوز به چارچوب کلی تفاهمات مسقط پایبند است و توپ در زمین طرف مقابل قرار دارد تا به تعهدات خود عمل کند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین افزود، برخلاف مطالبی که در رسانه‌ها مطرح می‌شود، بر اساس نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی، تغییری در دکترین هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران ایجاد نشده است.

نماینده مقام معظم رهبری با محکومیت شدید تجاوزات رژیم صهیونیستی به سرزمین سوریه اظهار کرد: نه تنها مقاومت تضعیف نشده است، بلکه با اشغال سرزمین‌های سوریه به دست رژیم صهیونیستی، مقاومت جدیدی متولد شده که در سال‌های آینده خود را نشان خواهد داد.

همچنین بدر البوسعیدی وزیر خارجه عمان در این دیدار با اشاره به تاکید سلطان عمان بر ضرورت گسترش بیش از پیش روابط با جمهوری اسلامی ایران، گفت: روابط دو کشور در بالاترین سطح راهبردی قرار دارد و دو طرف در موضوعات مختلف همکاری‌های نزدیکی با یکدیگر دارند. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار