ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

نتانیاهو سلب اختیارات بن گویر را بررسی می‌کند

نتانیاهو سلب اختیارات بن گویر را بررسی می‌کند در پی تنش میان مقامات رژیم صهیونیستی، منابع این رژیم اعلام کردند که بنیامین نتانیاهو سلب اختیارات ایتمار بن گویر را بررسی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۷ - ۱۲ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 01
کد خبر: ۲۶۷۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی سلب اختیارات ایتمار بن گویر، وزیر امنیت داخلی این رژیم را بررسی می‌کند. 

 

اما افراد نزدیک به نخست وزیر رژیم صهیونیستی معتقدند که بن گویر از سمتش برکنار نخواهد شد.  این در حالی است که سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی از منابع نزدیک به بن گویر نقل کرد که او نه تنها از برکنار شدن هراسی ندارد؛ بلکه ممکن است خوشحال نیز شود. 

 

در همین حال، بن گویر گفته است که به رأی علیه تصمیمات ائتلاف حاکم ادامه می‌دهد. نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته مجبور شد به دلیل اقدام وزیر افراطی کابینه این رژیم، بیمارستان را ترک کرده و به کنست بیاید. 

 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنانی گفت که هیچ چیزی احمقانه‌تر از بی‌ثبات کردن ائتلاف کابینه یا ایجاد خطر فروپاشی کابینه راستگرای کنونی وجود ندارد.

 

نتانیاهو اضافه کرد: «از تمامی اعضای کابینه از جمله بن‌گویر انتظار دارم تا بی ثبات کردن ائتلاف و به خطر انداختن کابینه را متوقف کنند».

 

رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند بنیامین نتانیاهو علی‌رغم توصیه‌های پزشکی مجبور به ترک بیمارستان شده است. روزنامه تایمز اسرائیل گزارش داد این اتفاق بعد از آن رخ داد که حزب راست‌گرای افراطی تحت رهبری ایتمار بن‌گویر تهدید کرده بود به طرح مهم و حیاتی بودجه رأی منفی خواهد بود. 

 

گفته می‌شود نتانیاهو به این دلیل تخت بیمارستان را رها کرد که می‌خواست اطمینان داشته باشد کابینه ائتلافی از آرای لازم برای به تصویب رساندن لایحه بودجه برخوردار خواهد بود. این اتفاق باعث بگو و مگو میان وزیران کابینه نتانیاهو شده است. 

 

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی روز گذشته عنوان داشت: بزالل اسموتریچ، وزیر دارایی به دلیل غرورش نپذیرفت که هیچگونه مذاکراتی با من در مورد بودجه داشته باشد.

 

بن گویر گفت: این بودجه به منزله تعدی علیه پلیس، نگهبانان، اداره زندان‌ها، خدمات آتش نشانی و مجازاتی از سوی وزارت دارایی در حق دستگاه‌های امنیتی است./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار