واژگونی دو خودرو در محور‌های نورآباد ۱۱ مصدوم برجای گذاشت اجرای کالابرگ برای ۴ دهک باقی‌مانده + جزئیات هشدار باران‌های شدید موسمی به ۶ استان / شهروندان در خطر سیل و صاعقه و باد شدید بجای ماهی این ۴ گیاه شگفت‌انگیز را بخورید پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر تامین اجتماعی: آگهی‌های خرید سابقه بیمه‌ای کلاهبرداری است قالیباف در صحن مجلس: دشمن با اخبار دروغ به دنبال شکستن صف یکپارچه مردم است / مواضع رئیس جمهور قمارباز آمریکا هیچ اعتباری ندارد تمدید مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقال + توضیحات سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند پیکر سپهبد شهید سلامی و سردار شانه‌ئی در حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) به خاک سپرده شد + فیلم همسرکشی به عشق ازدواج با یک قاتل بلا‌هایی که قهوه فوری سرتان می‌آورد و از آن بی خبرید! برنامه و نتایج جام جهانی فوتبال باشگاه‌ها ۲۰۲۵ برنامه و نتایج مرحله حذفی جام جهانی باشگاه‌ها

خواص شگفت انگیز مصرف روزانه تخم کتان

مصرف تخم کتان باعث بهبود سلامت قلب می‏‌شود و احتمال بروز بیماری‌های مزمن همچون سرطان را کاهش می‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۰ - ۱۶ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 05
کد خبر: ۲۶۷۵۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ تخم کتان سرشار از مواد غذایی و ویتامین‌هایی است که مصرف مقدار کمی از آن در طول روز می‌تواند نیاز ما به این مواد غذایی را رفع کند، بنابراین گنجاندن تخم کتان در رژیم غذایی روزانه فواید سلامتی متعددی از جمله تقویت سلامت قلب، بهبود فرایند هضم غذا و ارتقای سلامت پوست و مو را به همراه دارد، در ادامه به مزایای مصرف این ماده غذایی می‌پردازیم:

غنی از اسید‌های چرب امگا ۳

تخم کتان منبع گیاهی عالی برای اسید‌های چرب امگا ۳ است، بنابراین مصرف آن به بهبود سلامت قلب کمک می‌کند و آن را به یک مکمل مفید برای یک رژیم غذایی متعادل تبدیل کرده است.

سرشار از فیبر

تخم کتان سرشار از فیبر‌های محلول و نامحلول است که به بهبود فرایند هضم غذا کمک می‌کند، سلامت روده را ارتقا می‌دهد و از حرکات منظم روده برای بهبود سلامت دستگاه گوارش حمایت می‌کند.

حاوی آنتی‌اکسیدان

تخم کتان سرشار از آنتی‌اکسیدان‌های قوی است که از سلول‌ها در برابر آسیب محافظت می‌کند و احتمال بروز بیماری‌های مزمن همچون سرطان و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد.

بهبود سلامت قلب

مصرف تخم کتان باعث کاهش فشار خون و همچنین کاهش سطح کلسترول مضر خون می‏‌شود، بنابراین به تقویت سلامت قلب کمک می‌کند و به یک مکمل مناسب برای قلب تبدیل شده است.

بهبود فرایند کاهش وزن

تخم کتان سرشار از فیبر و چربی‌های سالم است، بنابراین باعث ایجاد احساس سیری می‏‌شود و مصرف آن به بهبود فرایند کاهش وزن کمک می‌کند.

بهبود سلامت پوست و مو

تخم کتان سرشار از اسید‌های چرب امگا ۳ و آنتی‌اکسیدان است، بنابراین مصرف آن باعث می‏‌شود پوست و مو درخشان‌تری داشته باشید.

کنترل قند خون

مصرف تخم کتان به کند شدن فرایند جذب قند کمک می‌کند، سطح قند خون را تثبیت می‌‎‏کند و مانع افزایش ناگهانی آن می‌‏شود، بنابراین یک ماده غذایی مفید برای افراد مبتلا به دیابت است. / عصرایران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار