قاضی فدرال آمریکا یک حکم ضد مهاجرتی ترامپ را لغو کرد-راهبرد معاصر
پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم پزشکیان: زمان استاندارد دوگانه به پایان رسیده است / پوتین: ایران و روسیه همکاری‌های اطلاعاتی دارند ببینید | لحظه امضای اسناد همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه توسط پوتین و پزشکیان معاهده مشترک جامع راهبردی ایران و روسیه امضاء شد پوتین: مطمئنم توافق جدید تهران-مسکو به آینده همکاری طرفین کمک می‌کند کابینه امنیتی اسرائیل با توافق تبادل اسرا و آتش‌بس موافقت کرد پوتین در دیدار با پزشکیان: لازم است همکاری‌های ایران و روسیه در سطح منطقه و بین الملل گسترش یابد پزشکیان در دیدار با پوتین: با امضای طرح جامع راهبردی ارتباطات‌مان را تقویت می‌کنیم دیدار پزشکیان با نخست وزیر روسیه هیئت قضایی حکومت طالبان عازم ایران شد دیدار پزشکیان با پوتین

قاضی فدرال آمریکا یک حکم ضد مهاجرتی ترامپ را لغو کرد

قاضی فدرال آمریکا حکم ممنوعیت صدور ویزا برای مهاجرانی که توانایی پرداخت هزینه‌های درمانی را ندارند به صورت موقت لغو کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 03
کد خبر: ۲۶۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ قاضی فدرال دادگاهی در پورتلند «اورگان» دستور دونالد ترامپ را مبنی بر عدم صدور ویزا برای مهاجران فاقد توانایی پرداخت هزینه‌های درمانی، به طور موقت لغو کرد.

 

 

مایکل سایمون، قاضی فدرال آمریکا حکمی موقت را صادر کرده که بر اساس آن دستور ضد مهاجرتی دونالد ترامپ قابل اجرا نخواهد بود.

 

این در حالی است که ۷ شهروند آمریکایی و یک سازمان دولتی روز چهارشنبه گذشته از طرح فدرال شکایت کردند.

 

به گزارش آسوشیتدپرس، طرح فدرال می‎گوید که دستور ضد مهاجرتی ترامپ تا حد بسیاری شمار مهاجرانی که با ویزای حمایت مالی خانواده وارد آمریکا شدند را کاهش و یا محدود خواهد کرد.

 

استر سونگ از حقوقدانان آمریکایی می‎گوید، "بسیار قدردانیم که دادگاه فدرال لزوم توقف ممنوعیت در مراقبت‌های درمانی را دریافت. در واقع این ممنوعیت خانواده‌های مهاجران را از یکدیگر جدا می‎کند."

 

حکم ضد مهاجرتی ترامپ بر این اساس است که ورود مهاجران به داخل خاک آمریکا ممنوع می‌شود مگر آنکه این افراد در مدت ۳۰ روز تحت پوشش بیمه درمانی قرار بگیرند یا توانایی مالی کافی برای پرداخت هزینه‌های پزشکی را داشته باشند.

 

اوایل سال جاری میلادی دولت آمریکا تغییراتی در مقررات مهاجرتی ایجاد کرد که بر اساس آن تعلق گرفتن گرین کارت به مهاجرانی که به نوعی از خدمات عمومی استفاده می‌کنند، رد می‌شد، اما دادگاه‌های فدرال مانع از اجرای این نوع از تغییرات شدند.

منبع: میزان

ارسال نظر