مقاومت عراق: دستانمان همچنان بر روی ماشه است دانمارک: ترامپ تهدید‌های خود درباره گرینلند را متوقف کند دیدار مقامات فلسطینی و مصری در قاهره تماس اردوغان با بن سلمان با محوریت تحولات سومالی و یمن تأکید عراقچی به تقویت تعاملات دیپلماتیک برای پیگیری منافع ایران در سازمان‌های بین‌المللی آکسیوس: مذاکرات سوریه و اسرائیل فردا در پاریس از سر گرفته می‌شود آژانس اطلاعات فدرال آلمان، اوباما را شنود می‌کرد فرزند مادورو: ما سالم هستیم و در مقابل حملات آمریکا ایستاده‌ایم مادورو و همسرش دوشنبه در دادگاه فدرال نیویورک حاضر می‌شوند وزیر خارجه ونزوئلا: هدف آمریکا فقط غارت منابع طبیعی و انرژی کشور ماست تهدید تازه ترامپ: دلسی رودریگز ممکن است نفر بعدی باشد عراقچی: پیگیری مطالبات ایران از دولت ونزوئلا در دستور کار وزارت خارجه قرار دارد مسکو: آمریکا فورا اعلام کند مادورو و همسرش کجا هستند رهبر مخالفان ونزوئلا: آماده در دست گرفتن قدرت هستیم دخالت آشکار ترامپ در ایران؛ دست آمریکا برای مردم رو شد

ترامپ تهدید کرد: در خاورمیانه جهنم به پا خواهد شد

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا بار دیگر تهدید کرد اگر تا زمان تحلیف «گروگان‌هایی» که هنوز در غزه هستند، آزاد نشوند، در خاورمیانه جهنم به پا خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۰ - ۱۹ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 08
کد خبر: ۲۶۷۸۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، دونالد ترامپ، رئیس جمهور منتخب آمریکا از بیستم ژانویه به طور رسمی سکان کاخ سفید را به دست گرفته و رهبری قوه مجریه ایالات متحده را به دست خواهد گرفت. وی در همین رابطه اقدام به برگزاری کنفرانس خبری با اصحاب رسانه کرد.

 

ترامپ در این کنفرانس گفت: اگر تا روز مراسم تحلیف من در ۲۰ ژانویه اسرای صهیونیست در بند حماس آزاد نشوند، درهای جهنم به روی خاورمیانه باز خواهد شد. این موضوع برای گروه حماس و برای هیچکس دیگر خوب نخواهد بود. من دوست ندارم این مسئله تکرار شود.

 

وی در رابطه با شرایط سوریه پس از سقوط دولت بشار اسد افزود: ترکیه ۲ هزار سال است که به اشکال مختلف به دنبال مداخله و تصاحب سوریه بوده است. گروه‌هایی که اکنون در این کشور قدرت را در دست گرفتند از سوی ترکیه حمایت می‌شوند.

 

ترامپ تاکید کرد: رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه من است و من او را دوست دارم و به او احترام می‌گذارم. ما از وی خواستیم به کُردهای سوریه کاری نداشته باشد. اردوغان با آنکه با آنها دشمنی دارد به خاطر من به دنبال منازعه با آنها نبود.

 

رئیس جمهور منتخب آمریکا در ادامه با تکرار مواضع پیشین خود مبنی بر تصاحب گرینلند، تصریح کرد: ما به گرینلند برای اهداف امنیتی‌مان نیاز داریم. این چیزی است که من از مدت‌ها پیش گفته‌ام. دانمارک باید برای یک جهان آزاد کنترل گرینلند را به آمریکا واگذار کند.

 

خودداری ترامپ از پاسخ به سوالی درباره ایران

دونالد ترامپ در کنفرانس خبری خود در پاسخ به پرسشی پیرامون احتمال اقدام نظامی علیه ایران در دوره دوم سکانداری در کاخ سفید گفت: مایل به صحبت درباره استراتژی‌های نظامی نیستم./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار