بیانیه وزارت امور خارجه درباره تجاوز نظامی آمریکا علیه ایران علت مرگ سناتور آمریکایی «لیندسی گراهام» اعلام شد سنتکام: حملات برای تضعیف توان نظامی ایران ادامه دارد ۶ نظامی آمریکایی در حمله ایران به یک پایگاه در کویت کشته شدند کشته شدن ۳ آمریکایی در حمله موشکی به کویت اف بی آی مرگ لیندسی گراهام را بررسی خواهد کرد نخست‌وزیر اوکراین استعفا داد / تغییرات ساختاری جدید زلنسکی در کی‌یف در راه است عراقچی: ایران از تمامیت ارضی و حاکمیت ملی لبنان قاطعانه حمایت می‌کند بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه

حمله موشکی و پهپادی یمن به ناو هواپیمابر «هری ترومن» آمریکا

حمله موشکی و پهپادی یمن به ناو هواپیمابر «هری ترومن» آمریکا سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی و پهپادی به ناو هواپیمابر «هری ترومن» آمریکا خبر داد و اعلام کرد که این ناو مجبور شد منطقه عملیاتی خود را در شمال دریای سرخ ترک کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۷ - ۲۱ دی ۱۴۰۳ - 2025 January 10
کد خبر: ۲۶۸۰۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، سخنگوی نیروهای مسلح یمن از حمله موشکی و پهپادی به ناو هواپیمابر «یو اس اس هری ترومن» آمریکا و شماری از تجهیزات دریایی زیرمجموعه این ناو  در شمال دریای سرخ خبر داد.

 

سرتیپ «یحیی سریع» با قرائت بیانیه در راهپیمایی میلیونی مردم یمن در صنعا اعلام کرد: برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و مجاهدان آن و پاسخ به جنایت ها علیه برادرانمان در نوار غزه و در چارچوب مرحله پنجم نبرد پشتیبانی «فتح موعود و جهاد مقدس»، نیروهای مسلح یمن طی ۴۸ ساعت گذشته چندین عملیات نظامی را انجام دادند که مهمترین آنها هدف قرار دادن ناو هواپیمابر یو اس اس هری ترومن آمریکا و تجهیزات دریایی وابسته به آن در منطقه عملیاتی شمال دریای سرخ با چند پهپاد و موشک بود. این عملیات مشترک یگان موشکی و پهپادی نیروهای مسلح یمن، نقشه آمریکا را برای حمله هوایی جدید به یمن که قرار بود از ناو هواپیمابر هری ترومن انجام شود، ناکام گذاشت و این ناو را مجبور کرد که شمال دریای سرخ را ترک کند.

 

وی افزود: نیروهای مسلح یمن روز گذشته نیز مواضع رژیم صهیونیستی را در یافای اشغالی با سه پهپاد قرار دادند و به یاری خداوند پهپادها با موفقیت به اهداف خود اصابت کردند. 

 

یحیی سریع ادامه داد: نیروهای مسلح یمن به شما فرزندان ملت بزرگ یمن در این میدان و در تمام میادین و عرصه ها و به استقامت، جهاد، ایمان و پاسخ‌تان به ندای جناب عبدالملک بدرالدین الحوثی حفظه الله درود می فرستد و بر نقش بزرگ شما در این نبرد شرافتمندانه تأکید می کند. 

 

سخنگوی نیروهای مسلح یمن همچنین بر تداوم انجام وظیفه این نیروها در قبال ملت مظلوم فلسطین تأکید و اعلام کرد عملیات پشتیبانی نیروهای مسلح یمن از ملت فلسطین جز در صورت توقف تجاوز به نوار غزه و لغو محاصره علیه آن متوقف نخواهد شد./ مهر

کلمات کلیدی: سریع یمن ناو
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار